Lokal Ølstykke-virksomhed stormer frem i corona-tiden

Lokal Ølstykke-virksomhed stormer frem i corona-tiden

Det er så dejligt at høre de positive historier her i Corona-krisen… En snak med en fremmed i cykelforretningen i Egedal Centret fik vakt min interesse – og jeg endte med at invitere mig selv på et virksomhedsbesøg. 

Den lille virksomhed EasySan i Ølstykke er i høj kurs i øjeblikket. Deres  unikke rengørings- og desinfektionsprodukter efterspørges af både hospitaler, plejecentre og politiet her i Danmark – og også ude i verden er der bud efter dem, og Covid-19 har sat turbo på efterspørgslen!

Vi mødte hinanden over håndspritten i cykelhandleren i Egedal Centret. Jeg var der for at skrive en historie om butikken, og han afleverede sin cykel til service. Jeg kendte ham ikke, men han var både smilende og ganske snakkesalig, så vi faldt i snak om Corona.

Han fortalte, at han var selvstændig og har en virksomhed i erhvervsområdet ved Værebro. Hans virksomhed var også påvirket af corona-situationen – men hvor andre virksomheder oplever krisetider, så væltede han næsten omkuld af travlhed.

Det vakte min interesse, og jeg blev simpelthen nødt til at høre mere. Jeg fik lov at kigge forbi til en snak 🙂

På besøg i Værebro

Brian Bække fra EasySan byder mig velkommen. Ingen håndtryk og med et par meters afstand, men smilet er stort og varmt.

Jeg bliver vist rundt i lokalerne, mens Brian ivrigt fortæller.

Vi kommer ind i et testlokale, hvor en medarbejder er i gang med at spule en væg. Her tester de deres produkter inden de sendes ud af huset.

Produktet bliver testet inden afsendelse til kunden.

I et andet lokale er Brians datter og en veninde i fuld gang med at samle æsker. “Der er travlt, så det er dejligt at få hjælp fra alle kanter”.

EasySan har udviklet og producerer et system til rengøring og desinfektion som er unikt på verdensplan. I januar lavede de en ny eksklusiv distributionsaftale med et firma der sælger i 72 lande.

Det samarbejde er nu i gang med at blive rullet ud med ordrer hver dag. Produktet hedder SprayWash (www.spraywash.eu)

Et andet produkt virksomheden beskæftiger sig med er LifeClean.
Et høj-effektivt desinfektionsprodukt i Danmark som er udviklet af svenske forskere. Pga. Corona oplever de en kæmpemæssig efterspørgsel af produktet til hospitaler, plejecentre, politiet mm. Brian fortæller, at produktet er testet flere gange og kan eliminere Coronavirus på 30 sekunder. Der er mange tvivlsomme produkter og lykkejægere, der forsøger at komme ind på markedet i øjeblikket. Mht. Corona er LifeClean et af få produkter der kan fremvise dokumentation. LifeClean producerer derfor i døgnets 24 timer på fabrikken, for at kunne følge med den store efterspørgsel. (http://www.plsdanmark.dk/lifeclean/om-lifeclean/)

Herudover sælges tabs til desinfektion, som netop er ved at blive rullet ud.

EasySans produkter sælges i Danmark bl.a. til rengøringsbranchen, kommuner og regioner gennem de store SKI rammeaftaler.

Brian fortæller, at han fornyligt fik en tilbagemelding fra Roskilde Kommune, som har anvendt SprayWash flere steder i kommunen i to år. De har oplevet at rengøringen er blevet meget nemmere og ca. 50% hurtigere, og at ergonomien i arbejdet markant er forbedret, hvor medarbejderne sparer mange kilo løft af den flydende kemi. Roskilde Kommune glæder sig samtidig over at spare miljøet for både plastik og CO2.

SprayWash sparer op til 90% plast, råolie, CO2 og logistikomkostninger i forhold til andre produkter på markedet.

I forvejen var EasySan inde i en forrygende udvikling med vækst, men Corona-situationen har virkelig sat turbo på. Det er om at holde tungen lige i munden, smiler han.

Social ansvarlighed

Det har lige fra starten været vigtigt at tage et socialt ansvar. Således samarbejder de med et beskyttet værksted i Slangerup, som er hyret til at samle dele af komponenterne.

En gang om året bliver de alle inviteret til æbleskiver, saftevand og banko, og de hygger sig gevaldigt sammen. For medarbejderne er det også spændende at teste spuleudstyret og se at deres arbejde er værdsat.

Miljøvenligt

Brian tegner og fortæller, så jeg kan få et billede af hvad hans virksomhed har med at gøre.

Rengøringsprodukterne vi kender i dag består af en stor andel af vand. De både vejer og fylder meget at opbevare, de kræver beholdere af plast og er i det hele taget hårde for miljøet på mange parametre. Samtidig er de tunge og ofte besværlige at håndtere for medarbejderne der bruger produkterne.

Det var Brian selv der fik ideen til at udvikle sit patenterede produkt SprayWash – et dysesystem, hvor man indsætter en tablet og tilkobler en vandslange, som f.eks. kan bruges til at vaske badeværelser, industrikøkkener og andre steder. Du kan skifte tabletten ud alt efter hvad der skal rengøres.

Et system som skulle tage hensyn til både personalet, miljøet og økonomien.

Hårdt arbejde

Selve spraysystemet har været kompliceret at udvikle komponenterne til. Han smiler, og viser mig et kæmpe arsenal af prototyper inden de nåede frem til det helt rigtige produkt.

Utallige møder med de store indkøbere indenfor rengøringsbranchen, for at vende hjem til tegnebordet og retur igen. Men hans vedholdenhed har givet pote. I dag står han med et produkt han er rigtig godt tilfreds med.

Kontakterne til de store leverandører i rengøringsbranchen har også udmundet i at hans produkter nu er med i deres portefølje og bliver solgt både i kommuner, regioner og også de store rengøringsselskaber.

Jeg er meget betaget af at høre ham fortælle. Han er virkelig spændende at lytte til, og det er en fantastisk iværksætter historie. Han er absolut ikke kommet sovende til sin succes, og det har kostet både blod, sved og tårer at nå til hvor han er i dag – og han løfter da også sløret for både søvnløse nætter og angsten for at det ikke ville lykkedes. Alligevel var han stålsat på sin idé, og lånte også penge i sit hus – og nu er han her! Så fantastisk.

Brian udtrykker en stor taknemmelighed over sin families store overbærenhed overfor ham i strenge tider, og deres forståelse og hjælp. Brians hustru hjælper ham en dag om ugen i virksomheden, og det har haft stor betydning for deres sammenhold, og også for hendes forståelse af hvad der sker i virksomheden.

Tiden er ved at være gået. Jeg takker for et spændende besøg og glæder mig til at følge med på sidelinjen.
Det er så fantastisk at opleve en ildsjæl, som har arbejdet hårdt og som nu lykkes med det han brænder for. Så stærkt!

Brians opskrift på succes har han selv fået lavet og hænger nu på væggen.

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

File5

Skenkelsø Sø

Her er plads til romantiske ture hånd i hånd, men også alene-ture med mulighed for at lade tankerne flyve. Jeg ...
Panoptikon1. Don(10of10)

Panoptikon i Smørum

Panoptikonet fortæller Værebro Ådals tusindårige historie: Flinteøkser, hjortetakøkse, spydspidser, bronzehjelme, guldarmringe og ofrede mennesker. Det er en storslået udsigt og ...
Legeplads Roarsvej2 Scaled

Legeplads ved Roarsvej i Gl. Ølstykke

Legepladsen ligger bag Roarsvej i Ølstykke ud til et stisystem. Her er både rutsjebane, forhindringsbane, to dækgynger og en babygynge ...
312437228 554284793363690 7565027038658924048 N

Den lille trold i Byparken i Ølstykke

Egedals egen trold gemmer sig i Byparken i Ølstykke. Han er ikke så stor, som de kæmpe trolde, som bliver ...
283352013 1417068958764742 5572969545849930119 N

Enhjørningen i Ganløse Skovene

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Enhjørningen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fascinerende træskulptur, der ...
Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…