Lokalt Egedal-firma hitter med træningselastikker til hjemmetræning under corona

Lokalt Egedal-firma hitter med træningselastikker til hjemmetræning under corona

Hjemmetræning hitter lige nu, og det har den lokale Ganløse-virksomhed H.C. Jacobsen A/S mærket.

Firmaet sender lige nu en masse pakker med elastikker til glade kunder, så folk kan træne i deres hjem.

Jeg har fået direktør Bjarni Andersen til at fortælle.

H.C. Jacobsen A/S er importør af gummibånd fra Østen. Faktisk er de Danmarks største importør af natur-gummibånd. Virksomheden har 5 ansatte og bor ved Toppevad i Ganløse.

Her leverer de til dagligvarebranchen, til vaskerier og til industrivirksomheder som bruger gummibånd til bundtning og pakning.

Efter finanskrisen i 2009 begyndte de at markedsføre træningselastikker overfor fysioterapier, sundhedscentre og andre forhandlere af træningselastikker – og lige nu oplever de en markant interesse for lige netop den del.

www.elastikshoppen.dk blev oprettet for at kunderne nemmere kunne finde dem på internettet. Det betød, at der kom mange privatkunder til shoppen, og andelen af privatkunder er steget støt gennem årene.

I 2019 fyldte elastikshoppen.dk 26 % af virksomhedens omsætning. Den andel forventes at stige med nogle procenter i år.  Det vil altså sige at elastikshoppen.dk er blevet en meget vigtig del af H.C. Jacobsen A/S.

Kendt for fin kvalitet til god pris

Virksomheden er kendte for kvaliteten af træningselastikkerne. Det er en rigtig fin kvalitet til en rigtig god pris, og det kan folk lide.

Igennem årene har de udvidet sortimentet således, at de nu også leverer træningsmåtter, træningsbolde, foamrollere, mavehjul, kettlebells og en masse andre produkter som bliver brugt i hjemmetræning.

Fra 14 til 85 daglige ordrer

“Da statsminister Mette Frederiksen lukkede Danmark ned onsdag d. 11. marts pga. Corona, kunne vi med det samme mærke at der kom flere ordrer i shoppen. Under normale omstændigheder har vi 14 ordrer i snit i shoppen pr. dag, men i den seneste uge, har vi været oppe på 85 ordrer på en dag

Corona kan mærkes

Den samlede omsætning i virksomheden er dog faldet, da industrikunderne slet ikke køber hvad de plejer, men de mange ordrer i elastikshoppen.dk gør, at det ikke er så skidt, som det kunne have været. ” fortæller Bjarni Andersen.

Udover gummibånd, leverer virksomheden også tape, strækfilm, logotape and andre emballeringsprodukter til industrivirksomheder. Det er disse produkter som fylder de resterende 74 % af omsætningen.

Elastikshoppen.dk er stedet hvor du kan købe træningselastikker og andre træningsprodukter til meget overkommelige priser. Her finder du træningsudstyr til genoptræning, eller dem der ønsker en fysisk og aktiv hverdag med træning og motion.

Elastikshoppen henvender sig til alle der nemt og enkelt ønsker at bestille træningsudstyr i en god kvalitet.

Tag et kig på hjemmesiden: https://elastikshoppen.dk/

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

20140722 203413

Vikingelandsbyen ved Risby

Har du besøgt Vikingelandsbyen og Vikingebroen i Risby, som ligger 2-3 km. fra Ledøje. Et besøg værd og et pragtfuldt ...
20220418 103830

Forhindringsbane ved Stenløse Stadion

Trænger du til at få sved på panden og udfordre dig selv undervejs, så er forhindringsbanen i Stenløse værd at ...
Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...
Panoptikon1. Don(10of10)

Panoptikon i Smørum

Panoptikonet fortæller Værebro Ådals tusindårige historie: Flinteøkser, hjortetakøkse, spydspidser, bronzehjelme, guldarmringe og ofrede mennesker. Det er en storslået udsigt og ...
Legeplads Roarsvej2 Scaled

Legeplads ved Roarsvej i Gl. Ølstykke

Legepladsen ligger bag Roarsvej i Ølstykke ud til et stisystem. Her er både rutsjebane, forhindringsbane, to dækgynger og en babygynge ...
Kunstværker i Egedal, Smørum, Kunstværket Fællesskab ved Smørum Kulturhus i Egedal Kommune.

Skulpturen “Fællesskab” i Smørum

Skulpturen FÆLLESSKAB forestiller tre tykke mænd, der hjælper hinanden op. Du finder den ved Kulturhuset i Smørum. Den er udført ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…