“Mad fra Libanon til Lærkevej” – Souad underviser i det autentiske arabiske køkken

“Mad fra Libanon til Lærkevej” – Souad underviser i det autentiske arabiske køkken

AOF Egedal er klar med nye aktiviteter på programmet. Glæd til at gå på opdagelse i det autentiske arabiske køkken med hele Egedals Souad – holdet starter op den 27. februar 2022

Mange har gennem årene tigget om at få opskrifter og historier bag Souads lækre arabiske køkken. I dette kursus bliver klogere på både de populære retter og deres oprindelse sammen med Souad Taha. Måske kender du Souad som foredragsholder/fra samtalebogen ”Fra Libanon til Lærkevej”, eller fra DR-serien ”Familien fra Lærkevej”, Souad serverede lun humor og varm hjemmelavet mad.

Souad vil dele ud af sin livslange kulinariske viden, som begyndte i mormors køkken for over 50 år siden. Du skal bl.a. lære at lave Falafel – Baba Ganoush – Manaish – Humus – Arabisk pitabrød

Læs mere på på AOF Egedals hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig kurset. https://aof.dk/…/1021219056/arabisk-madlavning/21768/