Mad, musik, ansigtsmaling og glade mennesker til Open by Night

Mad, musik, ansigtsmaling og glade mennesker til Open by Night

Glæd dig til på fredag, som er en af de aftener jeg bare ELSKER – OPEN BY NIGHT i Egedal Centret! Musik og masser af liv og stemning på en dejlig sensommeraften!

Efterårsnyhederne har fundet frem til forretningerne, og der er masser af gode steder at gå på opdagelse! Når der skal gøres plads til efterårsvarerne, er der også altid gode tilbud – også denne stemningsfulde aften.
.
Jeg er vild med at gå ned gennem centret og hilse på alle de mange mennesker jeg kender og holder af. Gamle skolekammerater, nye og gamle venner og alle de velkendte ansigter i gadebilledet. Glade børn og voksne i alle aldre.

At få handlet i vores gode butikker, og at høre kasseapparaternes klingen.. Lad det endelig klinge en hel masse! Det er godt for vores lokalområde og vores gode center.

Det bliver en skøn start på weekenden!

Kom med til Open By Night – fredag 31. august kl. 10-22

Torben Lendager & The Roosters
kl. 18.30-21.30 på Centertorvet ved Kvickly

Little Kitty, Shalala, Forever Together og Fire… hitlisten fra Danmarks ældste teenager, Torben Lendager, og hedengangne Walkers er lang, og nu kan du opleve ham live sammen med de velspillende kolleger i bandet The Roosters.

Det rutinerede band med Lendagers stærke vokal i forgrunden sætter gang i festen med et potpourri af numre fra årene med Walkers i 1970’erne, Torben Lendagers solokarriere og en flok af de fedeste covernumre, der med garanti får dig ud at danse og minderne til at boble frem.


50 års greatest hits med TEN-FOUR
kl. 18.30-21.30 på Søløvetorvet ved Netto

Du kan godt snøre danseskoene på, for vi får besøg af danseorkestret Ten-Four, der i mere end 25 år har spillet pop- og rockhits på scener over hele landet – fra Glassalen i Tivoli til forsamlingshuse.

Bandet består af Anders Wedel, Troels Jakobsen og Liv Beck, og de glæder sig til at sætte gang i Egedal Centret med deres miks af pop- og rocknumre fra danske og udenlandske hitlister fra 1960’erne og frem til i dag.


Kom til piratfest

Piraterne indtager Egedal Centret, kom og se hvad de har fundet på af sjove konkurrencer og andre spændende ting. Bliv malet i ansigtet, som en rigtig pirat af Helene, som fik en 7. plads til VM i ansigtsmaling, Onkel Einer kommer også og laver de flotteste ballondyr.


Uden mad og drikke…

Kvickly sørger for salg af mad og drikkevarer på Centertorvet, mens slagteren serverer fra grillen på Søløvetorvet, hvor Diskotek X også står for salget af læskende drikkevarer.

Der er selvfølgelig masser af andre muligheder for at få noget at spise, og I kan nemt tage maden med ud og nyde musikken og stemningen.

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

20140722 203413

Vikingelandsbyen ved Risby

Har du besøgt Vikingelandsbyen og Vikingebroen i Risby, som ligger 2-3 km. fra Ledøje. Et besøg værd og et pragtfuldt ...
20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...
312437228 554284793363690 7565027038658924048 N

Den lille trold i Byparken i Ølstykke

Egedals egen trold gemmer sig i Byparken i Ølstykke. Han er ikke så stor, som de kæmpe trolde, som bliver ...
Dsc 0340 660x330 1

Hundeskoven ved Sperrestrup Skov (Tennisskoven)

En dejlig hundeskov, hvor der både er mulighed for at træne med sin hund, og også bare gå en tur ...
Panoptikon1. Don(10of10)

Panoptikon i Smørum

Panoptikonet fortæller Værebro Ådals tusindårige historie: Flinteøkser, hjortetakøkse, spydspidser, bronzehjelme, guldarmringe og ofrede mennesker. Det er en storslået udsigt og ...
Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…