Mænds Sundhed udnævner Egedal til Guldkommune

Mænds Sundhed udnævner Egedal til Guldkommune

Forummet ”Mænds Sundhed” har i dag udnævnt 35 kommuner til Guldkommune for deres tiltag der kan give en hjælpende hånd under fædrenes barsel. En af de kommuner er Egedal Kommune, som gør en ekstra indsats for at støtte mændene i forældreskabet og i at blive engagerede og nærværende fædre.

Forum for Mænds Sundhed offentliggør i dag en kortlægning af kommunernes indsatser for fædre, nu hvor der om højst ni måneder, indføres 11 ugers fædrebarsel.

Kortlægningen viser at:
• 35 kommuner er ’farparate’ guldkommuner for deres flotte indsatser
• 18 af kommunerne har ingen oplyste indsatser målrettet fædre
• 79 af kommunerne har en eller flere målrettede indsatser for fædre

Egedal Kommune er altså en af de 35 kommuner der kan smykke sig med titlen ”Guldkommune”.

I Egedal Kommunes sundhedstjeneste er to sundhedsplejersker blevet såkaldte far-ambassadører i ”far for livet”. Deres opgave er at formidle den nyeste viden ud til sundhedsplejersker i gruppen, så de hele tiden er opdateret med nyeste forskning. På den måde har sundhedstjenesten fokus på fædrene, så de kan føle sig inkluderet.

For at styrke kommunernes indsats for fædrene har Forum for Mænds Sundhed etablereret et netværk af Far-ambassadører blandt sundhedsplejersker i 74 kommuner.

De skal stå i spidsen for at fædre inddrages helt på lige fod med mødrene i sundhedsplejens tilbud til familierne. Ligesom der arbejdes for etablering af ’Fars Legestuer’ i så mange kommuner som muligt. Dertil arbejder man sammen med Rigshospitalets fædreforskningsprogram for, at kommunerne også screener og behandler fædre for fødselsdepression.

Fædrene inddrages

Det er altså disse initiativer som Egedal nu belønnes for. Sundhedstjenesten i Egedal har nemlig i flere år haft fokus på at inddrage fædrene f.eks. ved at tænke fædrene ind i besøget ved de nybagte familier.

Her sørges for, at alle journalnotater i barnets journal er placeret på både far og mor. I det sidste år har sundhedsplejerskerne haft fokus på at tiltrække fædrene til de åbent hus arrangementer, som kommunen tilbyder. Desuden tilbyder sundhedsplejerskerne screening til alle fædre for fødselsdepression når barnet er 2 mdr.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…