Magisk dag på Skenkelsø Mølle: Grøntsager, mad, musik og bier!

Magisk dag på Skenkelsø Mølle: Grøntsager, mad, musik og bier!

Oplev magien på Skenkelsø Mølle: En dag med sprøde grøntsager, historiske smagsoplevelser og sprudlende musik – samt biernes søde honning!

Høsten er i hus, og fejringen starter på lørdag d. 2. september kl. 10-14 ved Skenkelsø Mølle.

Mærk sommerens sidste energi, når markerne bliver færdighøstet. Og når det sidste korn er i hus, skal der bages brød! Søris, det lokale økologiske landbrug, der har særlig meget at fejre med deres 30-års jubilæum, vil være til stede og byde på friske, økologiske grøntsager.

I formidlingshytten sørger Østsjællands Harmonikaorkester for en fantastisk koncert mellem kl. 11 og 12. Der bliver spillet glade melodier, der får dig til at danse.

På gårdspladsen kan du møde en lokal biavler og lære mere om biernes utrolige arbejde. Smag på den liflige nyslynget honning, som bierne har produceret.

For de eventyrlystne børn (og barnlige sjæle) vil der være besøg af Ballon-Mike, der vil trylle med ballondyr og skabe smil hos alle.

I museets formidlingshytte er der tændt op i bålstedet, hvor du kan bage dit eget brød og kærne smør. En herlig måde at mærke historiens sus på.

Børnene vil få mulighed for at lave deres eget mel eller havregryn på møllens små demonstrationsmøller og også lave smukke lys af bivoks.

Opdag museets spændende særudstilling på 1. salen: ’Thorvald Larsen – en lokal maler’. Der er blevet udskiftet samtlige billeder, og nye malerier med før og nu motiver er blevet ophængt. Lad dig forføre af kunstnerens unikke talent.

Møllelauget vil fortælle dig alt om møllens fantastiske struktur, og vingerne vil snurre i vinden. Prøv det friskmalede mel fra stenkværnen og oplev ægte håndværk.

Benyt lejligheden til at dykke ned i Egedals spændende historie, herunder særudstillingen om ’Fotografiets historie’. Oplev genstande og dragter fra museets imponerende samling.

Nyd en velsmagende kop frisklavet kaffe eller te med lækkert bagværk i den smukke møllehave under æbletræerne.

Arrangementet er et samarbejde mellem museet, Møllelaug og Historisk Forening.

Skenkelsø Mølle Museum
Maglehøjvej 42,
3650 Ølstykke

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…