Majfest på Møllen med både veteranbiler, jazz og klovneri

Majfest på Møllen med både veteranbiler, jazz og klovneri

Årets første mølledag på Skenkelsø Mølle Museum fejres med en majfest lørdag d. 7. maj kl. 10 – 14.

Oplev flotte veteranbiler og motorcykler fra Ølstykke Veteranbil og MC klub, hvor medlemmerne vil vise deres køretøjer frem og fortælle historier om mekanik og kubik. StarDust Swingband byder på sprøde jazztoner, når de holder koncert kl. 12 i museets formidlingshytte i møllehaven.

For børn og barnligt anlagte er der dobbelt op på klovneri, når både Ballon-Mike og Clara Klovn lægger vejen forbi – hvor der vil bliver produceret ballondyr, lagt ansigtsmaling og generel spas og sjov.
På gårdspladsen vil der bliver serveret vafler tilberedt efter historisk opskrift, der var en lækkerbisken, der kendes langt tilbage i tiden.

Årets særudstilling på museet: ’Fotografiets historie’. Hele 1. salen er omdannet til en flot og spændende udstilling, hvor man kan gå på opdagelse i foto og kameraer. Preben og Rasmus Christensen har stået for den seværdige opsætning af flotte motiver, og man kan også møde dem på dagen og få en særomvisningen i udstillingen.

Møllen står klar til at male mel til den nye sæson, i løbet af vintersæsonen har møllelavet passet møllen, så den kan fremstår flot til sæsonstarten – og vi glæder os til at byde velkommen igen på den historiske museumsmølle. Møllelauget vil også kunne opleves i deres flotte møllertøj. Benyt også lejligheden til at bese den funktionsdygtige mølle og Egedals eget kulturhistoriske museum.

Folderen med museets åbningstider og aktivitetsdage vil kunne findes på Egedal Bibliotekerne eller på hjemmesiden: www.egedalarkiverogmuseum.dk

Møllen har igen valgt også at formale spændende kornsorter til mel: Årets hit er Ølandshvede, der er en svensk landhvede med særlig gode bageegenskaber og smag. Endvidere vil der være friskmalet mel på stenkværn af flere spændende meltyper, der kan give det hjemmebagte brød ekstra smagsindtryk. Nyd også en kop kaffe eller te med hjemmebagt kage i møllehaven i museets café.

Der vil være aktiviteter og oplevelser for hele familien, der er gratis adgang og alle er velkomne.

Arrangementet finder sted i samarbejde med møllelauget og Ølstykke Historiske Forening.

Skenkelsø Mølle Museum
Maglehøjvej 42,
3650 Ølstykke

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…