Majfest på Møllen med både veteranbiler, jazz og klovneri

Majfest på Møllen med både veteranbiler, jazz og klovneri

Årets første mølledag på Skenkelsø Mølle Museum fejres med en majfest lørdag d. 7. maj kl. 10 – 14.

Oplev flotte veteranbiler og motorcykler fra Ølstykke Veteranbil og MC klub, hvor medlemmerne vil vise deres køretøjer frem og fortælle historier om mekanik og kubik. StarDust Swingband byder på sprøde jazztoner, når de holder koncert kl. 12 i museets formidlingshytte i møllehaven.

For børn og barnligt anlagte er der dobbelt op på klovneri, når både Ballon-Mike og Clara Klovn lægger vejen forbi – hvor der vil bliver produceret ballondyr, lagt ansigtsmaling og generel spas og sjov.
På gårdspladsen vil der bliver serveret vafler tilberedt efter historisk opskrift, der var en lækkerbisken, der kendes langt tilbage i tiden.

Årets særudstilling på museet: ’Fotografiets historie’. Hele 1. salen er omdannet til en flot og spændende udstilling, hvor man kan gå på opdagelse i foto og kameraer. Preben og Rasmus Christensen har stået for den seværdige opsætning af flotte motiver, og man kan også møde dem på dagen og få en særomvisningen i udstillingen.

Møllen står klar til at male mel til den nye sæson, i løbet af vintersæsonen har møllelavet passet møllen, så den kan fremstår flot til sæsonstarten – og vi glæder os til at byde velkommen igen på den historiske museumsmølle. Møllelauget vil også kunne opleves i deres flotte møllertøj. Benyt også lejligheden til at bese den funktionsdygtige mølle og Egedals eget kulturhistoriske museum.

Folderen med museets åbningstider og aktivitetsdage vil kunne findes på Egedal Bibliotekerne eller på hjemmesiden: www.egedalarkiverogmuseum.dk

Møllen har igen valgt også at formale spændende kornsorter til mel: Årets hit er Ølandshvede, der er en svensk landhvede med særlig gode bageegenskaber og smag. Endvidere vil der være friskmalet mel på stenkværn af flere spændende meltyper, der kan give det hjemmebagte brød ekstra smagsindtryk. Nyd også en kop kaffe eller te med hjemmebagt kage i møllehaven i museets café.

Der vil være aktiviteter og oplevelser for hele familien, der er gratis adgang og alle er velkomne.

Arrangementet finder sted i samarbejde med møllelauget og Ølstykke Historiske Forening.

Skenkelsø Mølle Museum
Maglehøjvej 42,
3650 Ølstykke

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…