Masser af gys til Halloween Ørnebjerg i Ølstykke

Masser af gys til Halloween Ørnebjerg i Ølstykke

Det er gennem årene blevet en helt fantastisk tilbagevendende tradition, og sidste år blev Halloween Ørnebjerg besøgt af omkring 2000 børn og voksne fra nær og fjern.

Igen i år har Klub Ørnebjergs Venner lagt sig i selen for at skabe en aften med gyselig stemning med involvering af unge og voksne fra Klub Ørnebjerg, det lokale erhvervsliv og beboere i Grundejerforeningen Ørnebjerg.

“Halloween Ørnebjerg” løber af stablen lørdag den 28. oktober kl. 18-21 i Ørnebjerg-kvarteret i Ølstykke Stationsby.

312182839 122287843988323 3892955639536786202 NEr du vild med Halloween og gode gys, så er dette arrangement lige noget for dig!

Ruten byder i år på 16 spændende poster på en strækning på 3 km. Der er 7 Scary Houses og 7 Cozy houses, hvor beboere fra grundejerforeningen Ørnebjerg vil byde velkommen til dem, der tør.

Derudover bliver der i år 2 poster, hvor unge fra Klub Ørnebjerg får lov at folde sig ud, og nok skal udfordre de fleste.

Dette kan du glæde dig til…

Kom og besøg de hjemsøgte huse på ruten i vores uhyggelige bydel, og oplev (u)hygge, gys og gru.

Der vil være Cozy huse dekoreret til mindre børn, og Scary huse med massere af uhygge, til dem der kan tåle at blive skræmt.

Der åbnes for besøg kl 18 og lukkes igen kl 21.

Hele ruten er et par kilometer lang men kan justeres efter behov. Når man har fået rutekortet kan man selv afgøre, hvor lang og uhyggelig ruten skal være.

Når man kommer retur til klub Ørnebjerg vil man få udleveret sin slikpose. Ved klubben kan der købes mad og drikkevarer fra vores samarbejdspartnere. Der er der både mulighed for varme sandwich, pølser, kaffe, the, kage og popcorn.

Billetter er solgt i forsalg og kan købes på selve dagen. Billetten er gældende til slikpose, som udleveres ved Klub Ørnebjerg på Irisvej 11, Ølstykke. Billetten er også gældende som lodseddel til udtrækningspræmier fra de mange sponsorer. Der er præmier til både voksne og børn.

Billetprisen på dagen er 50 kr.

Billetsalg

Billetter købes i Klub Ørnebjerg på Irisvej 11 i Ølstykke.

Man har i ugen op til begivenheden kunnet købe forsalgsbilletter. Der er i alt solgt 500 billetter i forsalg.

Man vil derved have mulighed for, at starte sin rundtur fra det punkt på ruten som passer bedst. Hvis man ikke bor i gå afstand opfordres der til, at man tager cyklen eller tog, da der vil være begrænsede parkeringsmuligheder ved Klub Ørnebjerg. For de der kommer i bil, er der mulighed for at parkere på Ørnebjergvej 1 og Ørnebjergvej 7 ved Udlejre Kirke.

Der er allerede solgt 500 billetter i forsalg, men det er også muligt at købe billetter på dagen.

Slip for ulvetimen – også mulighed for at spise

I år er det muligt at slippe for ulvetimen. Arrangørerne har nemlig allieret sig med flere lokale “Madvogne”:

“Spis Godt”, som stiller op deres madvogn op ved Klub Ørnebjerg. Til dagligt står Spis Godt ved Harald Nyborg, men den 28. oktober flytter den til Ørnebjerg. Her vil det være muligt at købe flæskestegsburger, frikadellesandwich, kyllingenuggets, pølser og pomfritter.

Nil´s Univers er velkendt i lokalområdet, hvor hun tidligere var med til at gøre besøg i Egedal Centret ekstra lækkert. Til Halloween Ørnebjerg vil man kunne købe lækker Bubble Tea, kaffe, iskaffe og kage fra Nil’s Univers.

Lokale sponsorer

Halloween Ørnebjerg takker de mange sponsorer fra det lokale erhvervsliv, som har støttet op om arrangementet.
Ølstykke Bageri og Conditori – Snurretoppen – Egedal Centret – FriBikeshop Egedal – Stenløse Boghandel – Frøken Morgenhår – Matas – Imerco – Salon Mina – Q8 , Karmstensvej – RodesLeg – Rodes.dk (Hillerød) – Roma Pizzeria Ølstykke – Restaurant Rossini – Cafe Drop Inn  – Ken’s Pizzaria – Restaurant Huang Cheng – Cafe hverdag – Cafe Liva – Curryaway – Center pølser – Spoelsbjerg Gaard

Bag årets Halloween-event står Klub Ørnebjergs Venner. En forening, med formål at støtte den lokale fritidsklub på Irisvej i Ørnebjerg.
Klub Ørnebjerg stiller så op som en af foreningens samarbejdspartnere, både op til og på selve dagen for arrangementet. De stiller både lokaler og mandskab til rådighed for arrangementet og vil bl.a. stå for forsalg af billetter, popcorn salg og udlevering af slik og lodtrækningspræmier. Derudover er både unge og ansatte med til at skabe rammerne, om en skræmmende post på ruten.

Følg med på Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100086213244583
Link til Facebook-begivenheden: https://www.facebook.com/events/642046351390054

File 16

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…