Masser af sjov i vinterferien for Egedals børn

Vinterferien behøver ikke at slæbe sig afsted – for selvom skolen er lukket og lærerne holder fri, er der stadig masser af oplevelser i Egedal Kommune.

Feriesjov i Egedal Kommune har i år planlagt 15 events i vinterferien. Og her er lidt for enhver smag. Den søde tand kan lære at lave flødeboller imens den aktive kan snuse til tennissporten, når der spilles skum-tennis i Ledøje Smørum Hallen.

Sørøverskydning og bolle-bidning

Nyt i år er Sørøverskydning: Ram plet med IR våben – måske er du bedre end Jack Sparrow? Brænd dit krudt af med Ølstykke Skytteforening, der har lagt forhindringer ud i gymnastiksalen. Hver dag kåres vinderen der har gennemført banen på bedste tid.

Skal det være sjovt for hele familien, så er aktivitetsdagen på Skenkelsø Mølle et godt bud. Her kan børn og deres bedsteforældre lave historiske fastelavnsris, slå til potte eller bide til bolle og have det sjovt som i gamle dage.
Man må heller ikke glemme de små grå selvom det er vinterferie.

Til DTUs Science show i Smørum Kulturhus kan du opleve naturvidenskab, når det er sjovest. Der er lagt op til et brag af et show med spektakulære eksplosioner og forrygende forsøg. Lærerigt OG underholdende. Scienceshow er arrangeret i samarbejde med Superbrugsen Smørum.

Bestil billetter:

På www.egedalkommune.dk/vinterferiesjov2020 kan du læse mere om de mange aktiviteter og finde links til billetter. De fleste aktiviteter er gratis, men kræver en billet.

Billetsalget starter fra 27. januar kl. 10.

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden