Massive investeringer i Egedals folkeskoler

Massive investeringer i Egedals folkeskoler

En fælles og målrettet kompetenceudvikling på Egedals folkeskoler er godt i gang. Indsatsen skal sikre elevernes læring, udvikling og trivsel, og i næste skoleår er der fokus på at styrke fællesskaberne og øge alle elevers muligheder for at deltage i udviklende fællesskaber.

Skolernes faglige og sociale fællesskaber skal være stærke, og alle elever skal kunne deltage i fællesskaberne i – eller så tæt på – almenmiljøet som muligt. Det er en fælles kompetenceudvikling målrettet alle skoler i Egedal med til at sikre.

– Det er vigtigt, at lærere og pædagogisk personale er klædt på med de rette kompetencer til den fælles opgave med at sikre, at alle elever trives, lærer og udvikler sig så godt som de kan. Det arbejde er vi allerede nået fantastisk langt med, siger formand for skoleudvalget, Betina Hilligsøe.

To-voksen-ordning skal styrke faglige og sociale fællesskaber

I kommunens budget 2020-23 er der afsat betydelige midler til to-voksen-ordninger i indskolingen, det betyder at der fra august vil være flere pædagoger til at støtte op om undervisning og ro til faglig fordybelse, klassetrivsel, holddeling mv.

Stærke fællesskaber i og uden for klassen kræver et godt samarbejde mellem de voksne, og en af de metoder, alle skoler tager i brug efter sommeren, er såkaldt co-teaching. Her er en lærer og en pædagog til stede sammen om undervisningen i klassen og kan bringe hver deres kompetencer og faglighed aktivt i spil.

– Vi ved, at flere hænder i de yngste klasser og et godt samarbejde mellem lærere og pædagoger har en positiv effekt for eleverne mange år frem. Derfor er det meget positivt, at vi efter sommeren kan indføre co-teaching som metode i indskolingen til gavn for børnenes sociale fællesskaber og faglige udvikling, siger Betina Hilligsøe.

Øjnene op for science-fagene

En anden fælles indsats skal løfte science-fagene på Egedals skoler ved styrke lærernes kompetencer og viden samt elevernes interesse for fagene. Det sker i tæt samarbejde med videnscenteret Naturvidenskabernes Hus med tiltag som Naturfagsmaraton, Kloge Hænder og Girls’ Day in Science.

– Der er rigtig mange job- og uddannelsesmuligheder inden for science-fagene, og vi skal være fagligt på forkant, så eleverne også får øjnene op for dem. Her kan tiltag som Kloge Hænder og Girls’ Day in Science være med til at inspirere – også blandt elever, som ellers ikke har set sig selv inden for disse fag, slutter Betina Hilligsøe.

Den fælles kompetenceudvikling dækker alle skoler i Egedal og tager udgangspunkt i en række politiske prioriteringer og de enkelte skolers konkrete, lokale behov.

Massive investeringer i Egedals skoler

I Budget 2020-23 er der afsat 2,4 mio. kr. stigende til 5,8 mio.kr. årligt til to-voksen ordning i indskolingen. Samtidig investeres der massivt i et løft til skolernes fysiske og læringsmæssige rammer over de kommende år, hvor skolerne skal ombygges og moderniseres for at skabe motiverende læringsmiljøer. Investeringerne i såvel de faglige kompetenceløft, flere voksne I indskolingen samt modernisering af læringsmiljøerne forventes desuden at styrke rekrutteringen af lærere og pædagoger til skolerne I Egedal.

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

312437228 554284793363690 7565027038658924048 N

Den lille trold i Byparken i Ølstykke

Egedals egen trold gemmer sig i Byparken i Ølstykke. Han er ikke så stor, som de kæmpe trolde, som bliver ...
Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...
Nye Baner 3766608157

Jyllinge Minigolf Klub

Jyllinge Minigolf Klub er en forholdsvis nyopstartet klub, der tilbyder minigolf for deres medlemmer, så det er muligt at spille ...
Legeplads Roarsvej2 Scaled

Legeplads ved Roarsvej i Gl. Ølstykke

Legepladsen ligger bag Roarsvej i Ølstykke ud til et stisystem. Her er både rutsjebane, forhindringsbane, to dækgynger og en babygynge ...
Smorumgolf2

Smørum Golfbane

Hos Smørum Golfklub i Smørum finder du en række flotte og udfordrende golfbaner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub har i ...
283352013 1417068958764742 5572969545849930119 N

Enhjørningen i Ganløse Skovene

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Enhjørningen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fascinerende træskulptur, der ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…