Mekaniker på gulvet hitter  

Mekaniker på gulvet hitter  

Hos Hella Service partner i Ølstykke oplever man lige nu en stigende efterspørgsel fra kunder fra lokalområdet.

En for nyligt gennemført tilfredsundersøgelse løfter sløret for tendensen. Kunden vil modtages af mekanikeren personligt og rådgives i øjenhøjde. Og det er lige præcis sådan, det foregår hos det lokale Hella Service Partner autoværksted.

Når kunderne kører bilen ind på matriklen hos det lokale Hella Service Partner værksted Service centret i Ølstykke, bliver de altid mødt af værkstedets mekaniker som den første. Det handler om troværdighed og om at undgå misforståelser.

-Hos os er det altid vores mekaniker, der tager imod kunderne og deres bil, uanset om der er tale om serviceeftersyn, klargøring til syn, reparationer eller dækskifte. Biler er tekniske, og arbejdet med biler er et faghåndværk, der kræver stor indsigt og specialviden. Derfor er det vigtigt for os at få drøftet behov og få afstemt forventninger fra start, så der ikke opstår misforståelser eller kedelige overraskelser, når først bilen har været på værksted, fortæller indehaver Johnny Sørensen.

Kunderne har talt

Som en del af dialogen med kunderne har den landsdækkende værkstedskæde gennemført en tilfredshedsundersøgelse hos udvalgte autoværksteder rundt om i landet lige efter endt værkstedsbesøg. Målsætningen på den lange bane er en stabil høj tilfredshedsgrad, og resultatet taler for sig selv.

-Ud af de adspurgte gav hele 81% værkstedsbesøget karakteren 5, men 19% gav deres værksted en score på 4. Men det bedste er faktisk, at reparationerne i 98% af tilfældene blev overholdt i forhold til den aftalte tidsramme, og at 97% var i dialog med deres mekaniker om det arbejde, der skulle udføres. Det vidner om, at den indledende snak med vores mekaniker på gulvet fungerer, smiler Johnny Sørensen.

Den landsdækkende kæde er i den forbindelse gået skridtet videre. Alle mekanikere bliver løbende skolet og deltager i relevante kurser og efteruddannelser, og med et helt nyt reklamekoncept på trapperne under mottoet ”bare bedre bilværksted” prøver Hella Service Partner også at synliggøre både internt og eksternt, at et besøg hos dem ikke bare er en handel men et samarbejde.

Sikkerhed om garantien

Ifølge Hella Service Partner er mange danskere stadig i tvivl om, om fabriksgarantien holder ved udført service på et frit autoværksted. Men lige her er der ingen slinger i valsen at spore, når man spørger det lokale Hella Service Partner værksted.

-Får du din bil serviceret på et Hella Service Partner autoværksted i garantiperioden, er du samtidig sikker på at bevare din fabriksgaranti. Så længe du overholder og dokumenterer alle pligtige serviceeftersyn, følger du EU-reglementet, samtidig reparerer vi bilen efter bilfabrikantens forskrifter, og du er altid sikret 3 års garanti på alle nye reservedele hos os, fortæller Johnny.

For yderligere information kontakt Service centret på 47100917.

Hella Service Partner er et netværk af flere end 300 frie autoværksteder fordelt geografisk over hele Danmark. Autoværkstederne henter alle reservedele fra Danmarks største grossist og servicerer og reparerer alle bilmærker herunder også nye biler.

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Panoptikon1. Don(10of10)

Panoptikon i Smørum

Panoptikonet fortæller Værebro Ådals tusindårige historie: Flinteøkser, hjortetakøkse, spydspidser, bronzehjelme, guldarmringe og ofrede mennesker. Det er en storslået udsigt og ...
Legeplads Roarsvej2 Scaled

Legeplads ved Roarsvej i Gl. Ølstykke

Legepladsen ligger bag Roarsvej i Ølstykke ud til et stisystem. Her er både rutsjebane, forhindringsbane, to dækgynger og en babygynge ...
Nye Baner 3766608157

Jyllinge Minigolf Klub

Jyllinge Minigolf Klub er en forholdsvis nyopstartet klub, der tilbyder minigolf for deres medlemmer, så det er muligt at spille ...
Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...
312437228 554284793363690 7565027038658924048 N

Den lille trold i Byparken i Ølstykke

Egedals egen trold gemmer sig i Byparken i Ølstykke. Han er ikke så stor, som de kæmpe trolde, som bliver ...
394634462 766954362110944 4124268210695860463 N

Fitness-skulpturerne på skolestien mellem Ganløse Skole & Slagslunde

Fitness-skulpturerne af Hr. og Fr. Danmark finder du på skolestien mellem Ganløse Skole og Slagslunde. Fitnessskulpturerne inviterer dig til leg ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…