Mere fiber til borgerne i Egedal

Mere fiber til borgerne i Egedal

Fiberambassadørene i Egedal Fibernet har været stille, men har på ingen måde ligget stille. Deres drøm om at etablere fibernet i hele Egedal Kommune lever i bedste stil og deres frivillige arbejde fortsætter mod målet.

Nu har nordens største udbyder Onefiber by GlobalConnekt samlet eksisterende igangværende projekter fra Gigabit og Wizer under en enhed og har meldt deres ankomst med fornyede kræfter i Egedal Kommune. Alle de borgere i Egedal Kommune, der har ventet tålmodigt på deres fiberforbindelse kan nu forvente at se resultater, lyder meldingen i en pressemeddelelse fra Onefiber.

Februar 2020. Fhv. Borgmester Karsten Søndergaard tog første spadestik mod fibernet i Egedal med minigraveren

I foråret 2022 udsendte Onefiber by GlobalConnect en pressemeddelelse om overtagelse af Wizers fibernet (tidligere Gigabit), der betyder, at alle afsluttede og igangværende fiberprojekterfremover bliver ejet og drevet af Onefiber by GlobalConnect, som er førende indenfor fiberbaseret datakommunikation.

Siden overtagelsen blev endelig godkendt af myndighederne i juni har firmaet arbejdet på at åbne alle fibernet med mulighed for frit valg af udbyder hos Onefiber. De projekter som Wizer har under udvikling i Egedal, er Onefiber ved at lægge en sidste hånd på sammen med de lokale fiberambassadører. Dette indebærer blandt andet koordination med andre anlægsarbejder i kommunen som f.eks. fjernvarme og nye vejbelægninger.

Onefiber vil løfte sløret for den endelig tidsplan i starten af december, som vil sende informationen direkte til de berørte kunder om projektet og håndtering af forudbetalinger, der fortsat har værdi som forudbetaling af internet.

Er du tilmeldt eller ønsker du en fiberforbindelse?
Onefiber anbefaler interesserede, at skrive sig op på hjemmesiden onefiber.dk, uanset om du er tilmeldt Wizer eller hvis du endnu ikke har bestilt en fiberforbindelse. Du vil herefter modtage information, så snart tidsplanen er færdig.

Onefiber glæder sig til at bidrage til den fortsatte digitale udvikling af Egedal Kommune, og retter også en særlig tak for den store indsats fra de frivillige i Egedal Fibernet, der har ageret lokale fiberambassadører og har ydet en vedholdende og professionel indsats for at bringe fibernettet til Egedal.

Fakta om GlobalConnect:
GlobalConnect er førende leverandør af fiberbaseret datakommunikation og datacentre i Nordeuropa, der med 150.000
kilometer fibernetværk også står for over halvdelen af al internettrafik i Danmark. I dag er de mere end 1.700 medarbejdere i
Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland. Sammen virksomheden en omsætning på mere end 500 millioner € ved at levere
løsninger til alle typer og størrelser af private og offentlige virksomheder.

Fakta om Onefiber
Onefiber by GlobalConnect leverer et åbent hurtigt fibernet til danske husstande med frit valg af internetudbyder. Onefiber er godt
på vej til at dække 100.000 adresser indenfor fritliggende huse, rækkehuse, etagebyggeri og fritidshuse i hele landet.

Pr. 19. januar 2023 skifter Onefiber navn til GlobalConnect. 

Billedet blev taget, da frivillige fiberambassadører fra Egedal Fibernet den 2. juli 2019 bankede på dørene første gang for at udbrede kendskabet til deres arbejde med at få Fibernet til Egedal.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Dæktryk

Husk at tjekke dæktrykket på bilen! 
- men ved du egentlig hvorfor?

Dæktrykket har både betydning for dækkets levetid, bremselængde og brændstoføkonomi. Et for lavt dæktryk forlænger bremselængden markant, og kan gøre bilen sværere at styre.

Det anbefales at tjekke dæktryk ca. en gang om måneden.

Du kan se i instruktionsbogen hvad trykket bør være på din bil. Nogle biler har endda et mærkat i venstre døråbning som du også blot kan aflæse.

Trænger din bil til et servicetjek?
Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…