Københavns Messingkvintet gæster Smørum Kulturhus

Københavns Messingkvintet gæster Smørum Kulturhus

Ledøje-Smørum Musikforening afholder koncert søndag den 20. marts kl. 15:00 i Smørum Kulturhus med Københavns Messingkvintet (2 trompeter, horn, basun, og tuba).

Kvintetten vil spille værker af bl.a. Vagn Holmboe, Maurice Ravel, Carl Nielsen og Rued Langgaard. Det er et varieret program med musik af komponister med lidt virtuositet i sig, nogle nyere værker, og et par smukke, danske sange flettet ind i oplevelsen.

Københavns Messingkvintet blev stiftet i sæsonen 2019/2020. De fem medlemmer brænder alle for at spille kammermusik og messingkvintet på højeste niveau. De har en ambition om at samarbejde med komponister i ind- og udland for at skabe nye værker inden for mediet.

Københavns Messingkvintet deltog i DR P2 Kammermusikkonkurrence 2020, hvor de vandt 2. pris i den samlede konkurrence og specialpris for bedste udførelse af et nyere dansk værk.

Alle musikere er uddannet ved danske musikkonservatorier. Flere af dem er i dag engageret i orkestre som Danmarks Underholdningsorkester, Den Kgl. Livgardes Musikkorps, Det Kongelige Kapel og Aalborg Symfoniorkester.

Læs mere på musikforeningens hjemmeside:  lsmusikforening.dk.

Gæstebilletter kan købes i forsalg på lsmusikforening.nemtilmeld.dk eller ved indgangen.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…