Milas Pizza & Kebab House donerede pizzaer til plejecenter

Milas Pizza & Kebab House donerede pizzaer til plejecenter

Vi har brug for solskinshistorier i denne corona-tid. Jeg bliver så glad, når jeg oplever hvor mange betænksomme folk vi har her i vores lokalområde. 

Det er ingen hemmelighed, at denne tid er hård for vores lokale erhvervsdrivende. Også for både restauranter og pizzariaer kan det mærkes.

Alligevel syntes Milas Pizza og Kebab House i Egedal Centret, at de gerne ville gøre noget for lokalsamfundet. De donerede derfor i torsdags 25 varme og lækre pizzaer til Egedal Sundhedscenter.

Med et ønske om at skabe lidt glæde for andre, leverede det lokale pizzaria deres donation til nogle glade modtagere.

Vi behøver vist ikke fortælle, at pizzaerne blev vel modtaget og mættede mange maver!

 

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
En personlig mekaniker har mange fordele!

En personlig mekaniker har mange fordele!

"Før i tiden brugte jeg værksted alt efter hvilket bilmærke jeg havde – men da jeg blev træt af at skulle til andre byer, så bestilte jeg en værkstedstid hos Johnny i Service Centret i Ølstykke.
Det er 12 år siden, og her er jeg blevet. Johnny er i mellemtiden blevet til ”Johnny og Jonathan”, som kigger på min bil – og jeg har stor tillid til dem begge!

For mig betyder det noget, at jeg kan aflevere min bil til service og reparation, og jeg bliver ringet op, hvis det viser sig at der skal laves andet end det jeg havde forventet på forhånd. Ligeledes får jeg altid at vide, hvad jeg skal være opmærksom på andre ting, der indenfor nær fremtid skal kigges på. Priserne er rimelige, og vi har gensidig tillid til hinanden. I perioder har det også været rart, at det var muligt at betale regningen over flere rater med værkstedskontoen.

Ønsker du en personlig mekaniker, som kan servicere din bil uanset mærke – og naturligvis stadig overholde garantien – så kan jeg på det varmeste anbefale dig at bestille tid hos Service Centret Hella Service Partner i Ølstykke."

Pernille Bloch Madsen, Ølstykke

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…