Mobilt testcenter kommer til Egedal. Bliv testet for Corona den 4. og 5. november

Mobilt testcenter kommer til Egedal. Bliv testet for Corona den 4. og 5. november

Nu er der en mulighed for at blive testet for Corona, for dig der ikke har symptomer. Et mobilt testcenter uden tidsbestilling kommer til Egedal 4. og 5. november. 

Snart er der igen mulighed for at blive testet for Corona uden tidsbestilling. Det midlertidige testcenter gæster Egedal onsdag den 4. november i Ølstykke Hallen og torsdag den 5. november i Smørum Idrætscenter. Du skal bære mundbind, når du ankommer til testcenteret. Svar på podningen kan forventes indenfor 48 timer.

onsdag 4. november, kl. 10.30-15.30
Ølstykke Hallen;
Tranekærvej 1b,
3650 Ølstykke

Torsdag  5. november, kl. 10.00-16.00
Smørum Idrætscenter hal 3,
Flodvej 62,
2765 Smørum

De mobile testcentre tager rundt i regionen til fx indkøbscentre, foreninger, boligområder og andre steder, hvor der er behov for at kunne blive testet. Testcentrene tager imod borgere og turister, der er fyldt 2 år. Det kræver ikke forudgående tidsbestilling.
Bemærk, at der er begrænset kapacitet (sidste podning foretages kl. 15.30) uanset kø. Vil du ikke stå i kø, kan du booke en tid i et af de faste testcentre – se dem på Regionens hjemmeside.

Hvis du har symptomer og skal testes
De mest almindelige symptomer på coronavirus er feber, hoste, synkebesvær, vejrtrækningsproblemer og hovedpine.
Hvis du har symptomer og vil testes, skal du ringe til din læge. Lægen vil vurdere, om du skal tilses af sundhedsfagligt personale – eller om du kun skal testes.

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…