Ønsketræet kommer til Egedal Centret. Mødrehjælpen og Egedal Rotary Klubs julehjælp til udsatte familier

Ønsketræet kommer til Egedal Centret. Mødrehjælpen og Egedal Rotary Klubs julehjælp til udsatte familier

Mødrehjælpen og Egedal Rotary Klub hjælper igen i år udsatte familier med “Ønsketræet” – julegavehjælp til udsatte familier.

Lokale borgere kan være med til at opfylde ønskerne på Ønsketræet i Egedal Centret, som vil være at finde i Egedal Centret den 27. og 28. november. 

Julen står for døren, men det er ikke alle børn, der har udsigt til at få en juleaften med masser af julegaver. Der findes familier, hvor julen giver anledning til store bekymringer, fordi der ikke er råd til at give børnene en julegave.

Det vil Egedal Rotary Klub og Mødrehjælpen Egedal i samarbejde med Egedal Centret gerne være med til at lave om på.

Således er de igen i år gået sammen om projektet “Ønsketræet”, som går ud på at hjælpe børn fra mindrebemidlede familier til at få et julegaveønske opfyldt.

Opfyld et ønske fra Ønsketræet

Vil du opfylde et juleønske fra træet, så kan du møde Mødrehjælpen og Egedal Rotary Klub på Søstertorvet ved pølsevognen i Egedal Centret. Her kan du “plukke” et ønske fra træet og købe gaven på sedlen (værdi 2-300 kr.)

Fredag den 27. november 2020, kl. 16-18 & Lørdag den 28. november 2020, kl. 12-14.

Mødrehjælpen og Egedal Rotary Klub er taknemmelige for den gavmildhed og hjælpsomhed de mødte sidste år til jul hos Egedals borgere, og de håber på at det igen i år vil lykkes at hjælpe  udsatte familier til en god jul.

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden