Moveathon på Stengårdskolen

Moveathon på Stengårdskolen

Fredag d. 9. oktober skal der afholdes et Moveathon for Stengårdsskolen. Elever har brugt meget energi og tid på at få projektet oppe at køre, og de håber på at kunne gøre en forskel ved at støtte op om det gode formål. Så tag løbeskoene på og kom i gang!

Skrevet af Marie Wiinholt og Signe Fehmerling

Elever fra valgholdet, Be the change, har valgt at afholde et moveathon for eleverne og lærerne på stengårdskolen. Projektet går ud på at hver elev skal indsamle sponsorere, i form af forældre eller venner, som vil give et hvis beløb for hver runde de løber. Ruten er på 3 km., så jo flere runder de løber, jo flere penge bliver der indsamlet. Pengene der bliver samlet ind, skal gå til fonden Unicef, som er med til at hjælpe verdens udsatte børn.
Udfordringer
På valgholdet lærer eleverne at planlægge og udføre frivilligt hjælpearbejde. Projektet har været undervejs i et stykke tid nu, og de har arbejdet hårdt for at indsamle sponsorere til løbet. Heldet har dog altid ikke været med dem. ”De fleste taler udenom, eller kommer med en undskyldning for at slippe. Andre tager slet ikke telefonen. Der har generelt været store udfordringer for at få folk med på ideen” udtaler en elev fra 9. Klasse.
Flere har sponsoreret
Trods problemerne, har det alligevel lykkedes at stable dette projekt på benene. Bl.a. har Føtex doneret over 200 stk frugt til begivenheden. Arrangementet finder sted på fredag d. 9. oktober til skolens årlige motionsdag.
 

EgedalForum har den glæde at samarbejde med SG AVISEN, som er en skoleavis på nettet lavet af eleverne fra Stengårdsskolen. Vi bringer udvalgte artikler lavet af eleverne.
SG AVISEN er en skoleavis på nettet lavet af eleverne fra Stengårdsskolen. Hvad avisen indeholder har eleverne selv været med til at bestemme, samt har de selv været med til at vælge navnet.
Det er en skoleavis skrevet af eleverne for eleverne – men forældre, lærere og andre udefra er selvfølgelig velkomne til at læse med!
Er man nysgerrig på, hvad der rører sig i samfundet ud fra en elevs synspunkt er dette avisen, man skal læse!
Hver fredag vil siden blive opdateret med de nyeste artikler, anmeldelser og sjov underholdning til weekenden.
Læs SG AVISEN her: sgavisen.wordpress.com

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…