Musikelever spredte glæde på Plejecenter Egeparken

Hvis der er noget der kan røre mig, så er det musik og børn – og når det er musik spillet og sunget af børn, så kan jeg godt have svært ved at holde tårerne tilbage.

Det var derfor en udfordring for mig at sidde på tilskuerrækkerne, da Egedal Musikskoles elever og elever fra Slagslunde Skole i eftermiddag optrådte for beboerne på Plejecenter Egeparken.

I forbindelse med Spil Dansk Ugen er der arrangereret koncerter og andre musikalske arrangementer rundt omkring i Egedal.

Et klaver der sad fast i elevatoren 

Det var med den dybeste beundring jeg overværede musiklærerne agere i hvad der for nogen måske ville svare til “kaos”. 10 minutter inden koncerten skulle gå i gang var “klaveret der stemte” endnu ikke ankommet, idet det sad fast i elevatoren som var i udu.

Ikke desto mindre blev alt taget med ophøjet ro og godt humør – og det lykkedes også til sidst at få klaveret bragt til 2. sal :-)

Dansk musik i flere genrer

Og sikke en skøn koncert. Dejlig musik – både kendte numre som “Joanna”, melodien fra “Matador”, “Jamaica” og flere andre. Beboerne kunne også glæde sig over at opleve urpremiere af det unge steelband.

Koncerten varede i knap en time og spredte glæde på tilskuerrækkerne. Her blev nikket til musikkens rytmer, nynnet og sunget med, og da koncerten sluttede var der store klapsalver.

Ingen tvivl om at SPIL DANSK på Plejecenter Egeparken var en god oplevelse for både hos unge og gamle. Vi kan glæde os over at musikken og de unge talenter blomstrer i Egedal Musikskole!