Musikkens Dag d. 18. april – En dag fuld af musik i Egedal

Onsdag den 18. april holder Egedal Musikskole ‘Musikkens Dag’ i samarbejde med Distriktsskole Ølstykke, Distriktsskole Ganløse og Stenløse Kulturhus. 

Musikkens Dag er opdelt i to arrangementer: En koncert i Maglehøjhallen med deltagelse af 350 elever fra Distriktsskolernes instrument- og musikprofilklasser.

Det andet arrangement er et aftenarrangement i Stenløse Kulturhus, hvor alle interesserede børn og voksne inviteres til at gå på opdagelse i huset og møde musikken.

 Formiddagskoncert med 350-børns-orkester i Maglehøjhallen

Om formiddagen samles alle instrumentklasseelever fra Distriksskole Ølstykke og Musikprofilklasserne fra Slagslunde Skole til ét stort orkester på ca. 350 børn. Jakob Høgsbro, som er komponist og dirigent, vil indstudere og dirigere fire musiknumre, som eleverne har øvet på siden januar. I formiddagens løb øver det store orkester på at spille sammen under Jakob Høgbros ledelse, og det hele afsluttes med en koncert. Ud over børnene vil et band bestående af lærere fra musikskolen spille med.

De deltagende elever er:
1. og 2. klasse (instrumentklasser) fra Distriktskole Ølstykke – marimba, fløjte , trombone, guitar, violin, cello og sang.
0./1. klasse + 2. klasse (musikprofilklasse) fra Slagslunde Skole – ukulele og sang.

Koncerten er kl. 12.30. Der er plads til et meget begrænset publikum udefra. Man kan bestille billetter på BILLETTO.dk fra den 4. april kl. 10 (max. to billetter pr. person).

Gå på opdagelse i musikken i Stenløse Kulturhus fra kl. 17-20.

Aftenarrangementer i Stenløse Kulturhus givet et kig ind i hvordan hvordan musikskolen kan se ud en hverdag i Egedal. Her kan du i bogstavelig forstand gå på opdagelse i musikken i de forskellige lokaler i kulturhuset. Der vil være fremvisning af instrumenter, og man kan høre elever og grupper, der spiller og øver sig. Musikskolens lærere og mange af musikskolens elever vil være til stede og hjælpe alle, der ønsker information eller en snak om musikskolen.

Der vil være fremvisning af en film fra formiddagsarrangementet, hvor man kan se og høre musikken fra det store orkester i Maglehøjhallen. Arrangementet er åbent for alle, og der er gratis adgang.

Som en sidegevinst vil Stenløse Kulturhus også rumme andre spændende aktiviteter, som du kan gå på opdagelse i.

Yderligere information findes på http://egedalmusik.dk