Musikkens Dag i Egedal – Onsdag den 24. april 2019

Musikkens Dag i Egedal – Onsdag den 24. april 2019

Egedal Musikskole fejrer ’Musikkens Dag’  onsdag den 24. april i samarbejde med Distriktsskole Ølstykke, Distriktsskole Ganløse og Stenløse Kulturhus.

Dagen byder på både et formiddags- og et aftenarrangement.

Musikkens Dag består af to arrangementer:

En formiddagskoncert i Maglehøjhallen med et kæmpe orkester, hvor mere end 350 børn fra 1. og 2. klasse spiller og synger musik til fire små animationsfilm. Eleverne er fra fra Distriktsskolernes instrument- og musikprofilklasser.

Et aftenarrangement i Stenløse Kulturhus, hvor Musikskolen inviterer interesserede børn og voksne til at gå på opdagelse i Kulturhuset og møde musikken.

Se video fra 2017
Få et indblik i festlighederne og hør de dygtige elever spille i en video fra Musikkens Dag 2017

Koncert kl. 12.30

Om formiddagen samles, traditionen tro, alle instrumentklasseelever fra Distriktsskole Ølstykke og Musikprofilklasserne fra Slagslunde Skole til ét stort orkester på op til 350 børn.

Fire temaer
I år vil det store orkester realisere det kreative arbejde, som de har arbejdet med lokalt i klasserne i ét stort samlende orkester under ledelse af dirigent og komponist Jakob Høgsbro. I år har elever og lærere været inde over en skabende kompositionsproces med temaerne: Kærlighed, Uhygge, Sorg og Fest.

Eleverne har arbejdet med disse fire stemninger/følelser og sat dem i relation til fire animationsfilm, som har været en del af undervisningsmaterialet. Til fremførelsen vil orkestret forsøge at skabe lydsiden live til de fire animationsfilm. En trio bestående af lærere fra musikskolen vil spille med, ligesom deres lærere vil være at se i Egedals største orkester!

De deltagende elever er:

1. + 2. klasse (instrumentklasser) fra Distriktsskole Ølstykke – marimba, fløjte, trombone, klarinet, violin, cello og sang.

0./1. klasse + 2. klasse (musikprofilklasse) fra Slagslunde Skole – klokkespil, fløjter og sang

Bestil billetter
Koncerten er kl 12.30. Der er plads til et meget begrænset publikum udefra. Man kan bestille billetter på BILLETTO.dk (maks. to billetter pr person).

Tid og sted
Maglehøjhallen, Skelbækvej 8C, 3650 Ølstykke
24. april 2019, kl. 12:30

Aftenarrangement kl. 17-19.30

Aftenarrangementet i Stenløse Kulturhus giver et kig ind i hverdagen i Egedal Musikskole. Her kan man gå på opdagelse i musikken i bogstavelig forstand. Musikskolens lærere og mange af musikskolens elever vil være til stede og hjælpe alle, der ønsker information eller en snak om musikskolen.

Der vil være fremvisning af instrumenter, elever der spiller og øver sig, quiz med gode præmier og mulighed for at købe lidt at spise og drikke.

Der vises film fra formiddagsarrangementet, hvor man kan se og høre musikken fra Egedals største orkester i Maglehøjhallen.

Som en sidegevinst vil Stenløse Kulturhus også rumme andre spændende aktiviteter, som du kan gå på opdagelse i.

Arrangementet er åbent for alle og alle er velkomne.

Tid og sted
Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse
24. april 2019, kl. 17-19.30

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Panoptikon1. Don(10of10)

Panoptikon i Smørum

Panoptikonet fortæller Værebro Ådals tusindårige historie: Flinteøkser, hjortetakøkse, spydspidser, bronzehjelme, guldarmringe og ofrede mennesker. Det er en storslået udsigt og ...
Kunstværker i Egedal, Smørum, Kunstværket Fællesskab ved Smørum Kulturhus i Egedal Kommune.

Skulpturen “Fællesskab” i Smørum

Skulpturen FÆLLESSKAB forestiller tre tykke mænd, der hjælper hinanden op. Du finder den ved Kulturhuset i Smørum. Den er udført ...
Dsc 0340 660x330 1

Hundeskoven ved Sperrestrup Skov (Tennisskoven)

En dejlig hundeskov, hvor der både er mulighed for at træne med sin hund, og også bare gå en tur ...
Veksø Kirke i Egedal Kommune

Veksø Kirke

Veksø Kirke er fra ca. 1150. Den er opført i teglsten og tilhuggede kampestenskvadrer. Først i 1860'erne blev kirken forlænget ...
Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...
283352013 1417068958764742 5572969545849930119 N

Enhjørningen i Ganløse Skovene

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Enhjørningen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fascinerende træskulptur, der ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…