Musikstarter – Årets bedste ungdomscamp!

Musikstarter – Årets bedste ungdomscamp!

Tilmeldingen til Musikstarter er nu åben!

Er du klar til en uforglemmelig oplevelse fyldt med musik og fællesskab? Musikstarter er en musikcamp, der strækker sig over 5 dage i efterårsferien, hvor du får mulighed for at fordybe dig i at skrive og komponere din egen originale musik.

musikstarter4På campen vil du blive en del af et band, hvor I sammen vil skrive og fremføre jeres helt egne sange. For at hjælpe jer på vej vil dygtige musikere stå til rådighed for at guide og inspirere jer undervejs. I kan også se frem til besøg af professionelle musikere, som vil dele deres musikalske rejse og give jer et fascinerende indblik i deres kreative proces.

Musikstarter kulminerer med en fantastisk koncert, hvor jeres nyskabte musik vil blive fremført for jeres familie og venner. Det er den perfekte mulighed for at vise, hvad I har arbejdet hårdt på i løbet af campen.

Musikstarter finder sted på Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse, i efterårsferien fra mandag til fredag den 16.-20. oktober (uge 42). Campen er åben for unge mellem 11-18 år.

musikstarter1Tilmelding kan ske via følgende link: https://musikstarter.dk/camp/camp-egedal/

For mere information og for at holde dig opdateret, kan du følge vores Facebook-gruppe “Musik i Ung Egedal” på dette link: https://www.facebook.com/groups/507565294866903/

Tøv ikke med at tilmelde dig! Musikstarter venter på dig, klar til at tage dine musikalske evner til nye højder!

musikstarter5

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…