Natteravnene i Stenløse inviterer til foredrag om misbrug af rusmidler hos børn og unge

Natteravnene i Stenløse inviterer til foredrag om misbrug af rusmidler hos børn og unge

 
 
 
 
 
 

Natteravnene i Stenløse inviterer til foredrag d. 6. november 2014 kl. 19.30 på Stenløse Rådhus.

“Bag facaden” hjælper forældre med at hjælpe deres barn ud af stofmisbrug. Formålet er at sætte fokus på det tabu, det er at have et barn, som tager rusmidler og at hjælpe familierne til konkret handling. Målet er at mindske antallet af ødelagte familier og at færre unge ender på livslang offentlig forsørgelse som følge af stofmisbrug.


”Bag Facaden” arbejder på: At give akut, gratis rådgivning til familier med børn, som har et skadeligt forbrug af rusmidler, at tilbyde et netværk af forældre med samme udfordring og finde veje til motivation og aflastning til de berørte familier.

Anja Engmann, som er ”ophavskvinde” til ”Bag Facaden” og selv har haft problemet meget tæt inde på livet, vil torsdag d. 6. november 2014 kl. 19.30 fortælle om sit liv som forælder til et barn i misbrug, familiens arbejde for at komme ”ovenpå” igen samt om hendes arbejde med og for andre i samme situation. Der vil naturligvis også blive mulighed for at stille spørgsmål.
Nogle så måske udsendelsen på DR 1 d. 7. maj 2014 – ”En barndom med hash”. Her deltog Anja og hendes søn sammen med en anden familie. En meget stærk udsendelse, som ikke kunne undgå at berøre folk, selv om de ikke har og aldrig har haft det problem med deres børn. Men man kan som forælder aldrig vide sig helt sikker på, at ens barn ikke havner i den situation – uanset hvor megen kærlighed, opmærksomhed, tillid og støtte man har givet og vist det.
Vi håber naturligvis på at se så mange som muligt til Anja Engmanns foredrag. Arrangementet er gratis for publikum. Men af pladshensyn skal tilmelding ske via skemaet på vores hjemmeside http://stenloese.natteravnene.dk/default.asp?page_id=5900

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…