Natteravnene i Stenløse inviterer til foredrag om misbrug af rusmidler hos børn og unge

Natteravnene i Stenløse inviterer til foredrag om misbrug af rusmidler hos børn og unge

 
 
 
 
 
 

Natteravnene i Stenløse inviterer til foredrag d. 6. november 2014 kl. 19.30 på Stenløse Rådhus.

“Bag facaden” hjælper forældre med at hjælpe deres barn ud af stofmisbrug. Formålet er at sætte fokus på det tabu, det er at have et barn, som tager rusmidler og at hjælpe familierne til konkret handling. Målet er at mindske antallet af ødelagte familier og at færre unge ender på livslang offentlig forsørgelse som følge af stofmisbrug.


”Bag Facaden” arbejder på: At give akut, gratis rådgivning til familier med børn, som har et skadeligt forbrug af rusmidler, at tilbyde et netværk af forældre med samme udfordring og finde veje til motivation og aflastning til de berørte familier.

Anja Engmann, som er ”ophavskvinde” til ”Bag Facaden” og selv har haft problemet meget tæt inde på livet, vil torsdag d. 6. november 2014 kl. 19.30 fortælle om sit liv som forælder til et barn i misbrug, familiens arbejde for at komme ”ovenpå” igen samt om hendes arbejde med og for andre i samme situation. Der vil naturligvis også blive mulighed for at stille spørgsmål.
Nogle så måske udsendelsen på DR 1 d. 7. maj 2014 – ”En barndom med hash”. Her deltog Anja og hendes søn sammen med en anden familie. En meget stærk udsendelse, som ikke kunne undgå at berøre folk, selv om de ikke har og aldrig har haft det problem med deres børn. Men man kan som forælder aldrig vide sig helt sikker på, at ens barn ikke havner i den situation – uanset hvor megen kærlighed, opmærksomhed, tillid og støtte man har givet og vist det.
Vi håber naturligvis på at se så mange som muligt til Anja Engmanns foredrag. Arrangementet er gratis for publikum. Men af pladshensyn skal tilmelding ske via skemaet på vores hjemmeside http://stenloese.natteravnene.dk/default.asp?page_id=5900

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden