FODBOLD: Ika Nimb (Ølstykke FC) under kampen i Sjællandsserien mellem Ølstykke FC og Brøndby IF den 28. maj 2018 på Ølstykke Stadion. Foto: Claus Birch

Nederlag til ØFC kvindesenior mod Tåstrup FC

ØFC kvindesenior 1 vc Tåstrup FC Scan-Group Ølstykke Stadion lørdag den 1. september 2018 kl. 13:00: 1-2.

Af træner Steen Madsen.

Dommerens lille ært i fløjten lå knap stille efter at have fløjtet kampen i gang før Ika Nimb efter et skud, som Tåstrups målvogter halvklarede røg lige ud til Ika igen, som sparkede den sikkert ind til føring 1-0. Nøjagtig som oplægget var satte, Ølstykke Tåstrup under pres, og man ventede på den næste scoring. Men i stedet kom Tåstrup mere ind i kampen og overtog spillet. Ølstykke forfaldt til at sparke fodbold i stedet for det ellers udmærkede spil, som man havde åbnet første halvleg med. Desværre fik Tåstrup udlignet på en kæmpe misforståelse i Ølstykkes forsvar og stilling ved pausen var 1-1.

Efter pausen fandt Ølstykke tilbage til flot fodboldspil, hvor Tåstrup ofte løb forgæves i Ølstykkes trekanter. Og som halvlegen skred frem blev Tåstrup trykket langt tilbage på egen banehalvdel. Men i kampens døende minut fik Tåstrup hjørnespark og mellem venner og fjender lykkedes det Tåstrup at sparke bolden ind til sejr på 1-2.

En vurdering af indsatsen på den negative del må være, at vi i det meste af første halvleg ikke fik vores spil til at fungere. På den positive side, at vi fik gang i spillet i anden halvleg, og at vi spillede med en rigtig god fysik, som i den grad generede Tåstrup-spillerne. Alt i alt burde vi nok have fået det ene point, men når tingene skal afgøres på marginaler, kan det jo falde ud til modstanderens fordel.

Næste lørdag venter holdet en svær udebanekamp mod Bella73 på Elverroad i Herlev. Kom og se denne gyser af en kamp som fløjtes op kl 13:00.