Nominer en lokal helt til Gør det muligt-prisen 2015

Nominer en lokal helt til Gør det muligt-prisen 2015

Skal det være en lokal ildsjæl fra Egedal, der løber af med Nordeas Gør det muligt-prisen på 75.000 kr.?
Kender du en person, en klub eller et hold, der på frivillig basis har gjort en helt særlig og aktiv indsats for at få børn og unge til at dyrke sport og motion?
Så har du nu muligheden for at give dem et velfortjent skulderklap på 75.000 kr. Du kan selv nominere kandidater, så måske bliver det din kandidat, der får overrakt det eftertragtede diplom og en check ved DR’s store sportsgallashow “Sport 2015”, der afholdes lørdag d. 9. januar 2016 i Herning.
Når nomineringsfasen er overstået, udvælges 20 kandidater af vores områdedirektører. De præsenteres her på Facebook, hvorfra man kan stemme på sin favorit. De 10 kandidater med flest stemmer, præsenteres for juryen, der efterfølgende udvælger de 3 deltagere, som skal med i eventshowet i Herning.
Hvem skal have Gør det muligt-prisen 2015?
Kender du nogen, der på frivillig basis har gjort en helt særlig og aktiv indsats for at få børn og unge til at dyrke sport og motion?
Så har du nu muligheden for at nominere en eller flere kandidater her på Facebook. Måske bliver det din kandidat, der vinder en check på 75.000 kr. ved DR’s store sportsgallashow “Sport 2015”.

Nominer din lokale helt her: Facebook.nordea.dk/helt

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden