Nu er årets film på plads ved Ølstykke Open Air

Nu er årets film på plads ved Ølstykke Open Air

Sæt kryds i kalenderen torsdag d. 3. og fredag d. 4. august, hvor Ølstykke Open Air løber af stablen. Igen i år vil der blive vist film under åben himmel!

De seje initiativtagere har endnu engang søgt og fået tilkendt midler fra Egedal Kommunes Borgerbudget til to storslåede arrangementer med filmvisning. Denne gang er lokationen flyttet til Byparken i Ølstykke, som er den helt perfekte ramme til et arrangement af den kaliber.

Der vil blive vist to forskellige film – en hver aften.

De endelige aftaler er nu faldet på plads, og vi kan endelig løfte sløret for hvilke film du kan glæde dig til at se under åben himmel!

Torsdag den 3. august kan du nyde RETFÆRDIGHEDENS RYTTERE.
Anders Thomas Jensens seneste hit! Mads Mikkelsen, Nikolai Lie Kaas, Lars Brygmann & Nicolas Bro er i front og Andrea Heick Gadeberg vandt en Robert for bedste kvindelige hovedrolle.

Den udstationerede militærmand Markus må tage hjem til sin teenagedatter Mathilde, da hans kone dør i en tragisk togulykke. Det ligner en tilfældighed, indtil matematiknørden Otto dukker op med sine to excentriske kollegaer Lennart og Emmenthaler.

Fredag den 4. august er det ELVIS, der vises på lærredet! 
Austin Butler leverer en pragtpræstation som Elvis i denne storslåede film af Baz Luhrmann. Filmen var nomineret til en Oscar for bedste film og bedste mandlige hovedrolle i 2023.

Filmen portrætterer musikikonet Elvis’ liv fra hans barndom indtil han bliver en rockstjerne og filmstjerne i 1950’erne, mens man sideløbende oplever hans komplekse forhold til hans manager, ‘Oberst’ Tom Parker.

Det vil i år være muligt at købe mad, som kan spises på pladsen – foruden snacks, øl og vand, kaffe og kage mm. af gode kræfter fra det lokale handelsliv.

Der er fri entre. Der vil være salg af mad og øl, vin, kaffe og kage inden og under filmen. Boderne åbner ca. kl.18.30.

Sted: Byparken i Ølstykke

Du kan læse mere og følge arrangørernes arbejde på Facebooksiden: https://www.facebook.com/profile.php?id=100092374254420

Ølstykke Open Air Film

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…