Nu er det tid til at indstille kandidater til årets frivillig-priser

Nu er det tid til at indstille kandidater til årets frivillig-priser

Egedal fejrer frivilligheden 25. september med en reception og uddeling af to priser. Indstil kandidater. så hjælper du med at sætte fokus på dem, der er med til at gøre dit kultur- og fritidsliv lidt bedre

De mange frivillige på kultur og fritidsområdet er hver dag med til at skabe en bedre hverdag for andre, for lokalsamfundet og for vores fællesskab. Det fejrer Egedal Kommune med en reception for alle foreninger og borgere, der gør en forskel.

Indstil kandidater

MEN ingen prisuddeling uden kandidater. I år uddeles to priser og til dem skal der nu indstilles kandidater.
– Vi kender alle sammen én, der gør en forskel. Ham der bruger tid som oplæser på biblioteket, eller hende som altid stiller op, når fodboldklubben har brug for hjælp. Alle de usynlige hænder der løfter vores fællesskab, vil vi gerne fejre med et flot arrangement. Men vi har brug for, at foreninger og borgere indstiller kandidater til priserne, fortæller Charlotte Haagendrup, der er formand for Kultur- og Erhvervsudvalget.

Budgetaftalen 2020-2023 har fokus på fejring af de mange borgere og foreninger, der hver dag gør en indsats for andre og for lokalsamfundet. De frivilliges engagement sikrer et stærkt kultur- og fritidstilbud for egedals borgere, og det har betydning for vores fælles sundhed, fællesskab og hverdag.

I år uddeles to nye priser:

Pris til Nytænkeren
Nytænkningsprisen tildeles en person, der har startet et nyt særligt frivilligt initiativ op til gavn for fritidslivet i Egedal Kommune.

Den Folkeoplysende Frivillighedspris
Prisen tildeles personer, der har udført et stort synligt, frivilligt og ubetalt arbejde i en af Egedal Kommunes foreninger godkendt under folkeoplysningsloven.

Sådan indstiller du din kandidater

Gå ind på www.egedalkommune.dk/fejringaffrivilligheden– læs mere og send din indstilling senest 18. september.

Prisfesten afholdes under henhold til gældende retningslinjer for Corona. Der er derfor deltagerbegrænsning; hver forening kan max tilmelde to deltagere. Alle foreninger inviteres via EGON (lokalebookingsystemet). Frivillige på kultur- og fritidsområdet der ikke er medlem af en forening er også velkomne. De kan tilmelde sig via mail til sabrina.melsted@egekom.dk senest 14. september. Adgang tildeles efter ’først-til-mølle-princippet’.

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...
Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...
Dsc 0340 660x330 1

Hundeskoven ved Sperrestrup Skov (Tennisskoven)

En dejlig hundeskov, hvor der både er mulighed for at træne med sin hund, og også bare gå en tur ...
20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...
Legeplads Roarsvej2 Scaled

Legeplads ved Roarsvej i Gl. Ølstykke

Legepladsen ligger bag Roarsvej i Ølstykke ud til et stisystem. Her er både rutsjebane, forhindringsbane, to dækgynger og en babygynge ...
Smorumgolf2

Smørum Golfbane

Hos Smørum Golfklub i Smørum finder du en række flotte og udfordrende golfbaner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub har i ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…