Nu har du chancen for som ung at få indflydelse lokalt i Egedal – ungE 2015 – Egedals ungekonference

Nu har du chancen for som ung at få indflydelse lokalt i Egedal – ungE 2015 – Egedals ungekonference
ungE 2015 – Egedals ungekonference
Egedals første ungekonference ungE 2015 løber af stablen lørdag den 28. februar 2015. Alle unge mellem 13-25 år kan deltage.
Sæt kryds i kalenderen, når Egedals første ungekonference ungE 2015 løber af stablen lørdag den 28. februar 2015. Dette er jer unges mulighed for at få indflydelse på, hvad Egedal Kommune skal lægge vægt på, når det handler om ungekultur.
Politikerne i Egedal Kommune har ønsket at høre de unges bud på, hvad er det gode ungdomsliv i Egedal, og hvordan kan vi gøre Egedal til et godt sted at være ung. Derfor har en campingvogn fra september-november 2014 kørt rundt til skoler, klubber, uddannelsesinstitutioner og andre steder, hvor unge samles. Vi har inviteret unge ind i campingvognen til en dialog om, hvad er det gode ungeliv i Egedal – og hvordan gør vi Egedal til et endnu bedre sted at være ung.
Campingvognen har haft besøg af 138 unge, der har givet deres budskaber, tanker og idéer på det gode ungeliv i Egedal. Vi skal nu arbejde videre med de unges budskaber fra campingvognen på en ungekonference den 28. februar 2015. På ungekonferencen skal unge, politikere og medarbejdere i fællesskab arbejde med syv udvalgte temaer fra campingvognen. Temaerne er fundet af 3 unge, 3 politikere og 3 medarbejdere og repræsenterer de budskaber, som flest unge talte om i campingvognen.
På “ungE 2015” – som vi kalder Egedals første ungekonference – skal unge, politikere og medarbejdere arbejde sammen, udvikle, bygge, forhandle og konkretisere, hvilke initiativer vi kan iværksætte indenfor de syv temaer – og hvordan. De syv temaer er:

  • Ungehus til 16+
  • Et sted at feste (13-16 årige) – et alternativ til/løsning på problematikken omkring Engen
  • Involvering og indflydelse
  • Sikkerhed og tryghed
  • Sammenhold mellem unge på tværs af kommunen – og transport
  • Aktiviteter i naturen
  • Kommunikation ml. unge, politikere, medarbejdere

I løbet af dagen er der mad og underholdning. Vi lover, at en dag fyldt med god energi, gode snakke og konkret arbejde om ungelivet i Egedal, sjove indslag og overraskelser.
Følg os på facebook/UngE 2015 – Egedals ungekonference
Se vores flyer her

Tilmelding

Alle unge i Egedal mellem 13-25 år er inviteret.
Du tilmelder dig ved at sende en mail til Louise.Johannesen@egekom.dk

Ta’ dine venner med

Ta’ dine venner med til ungE 2015 og vær’ med i konkurrencen om en iPad. For hver en ven du tager med, får du ét lod. Det vil sige 1 ven = 1 lod, 2 venner = 2 lodder osv. Når du tilmelder dig, så skriv dit navn + dine venners navne.
Du modtager lodderne, når du og dine venner tjekker ind på ungE 2015 den 28/2 kl. 15. Vi trækker lod om vinderen sidst på dagen.

Vil du vide mere

Hvis du har spørgsmål til ungE eller Ung i Egedal generelt, kan du kontakte Vibeke Bruun-Toft på mail Vibeke.Bruun-Toft@egekom.dk eller telefon 7259 6524.

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden