Nu har du chancen for som ung at få indflydelse lokalt i Egedal – ungE 2015 – Egedals ungekonference

Nu har du chancen for som ung at få indflydelse lokalt i Egedal – ungE 2015 – Egedals ungekonference
ungE 2015 – Egedals ungekonference
Egedals første ungekonference ungE 2015 løber af stablen lørdag den 28. februar 2015. Alle unge mellem 13-25 år kan deltage.
Sæt kryds i kalenderen, når Egedals første ungekonference ungE 2015 løber af stablen lørdag den 28. februar 2015. Dette er jer unges mulighed for at få indflydelse på, hvad Egedal Kommune skal lægge vægt på, når det handler om ungekultur.
Politikerne i Egedal Kommune har ønsket at høre de unges bud på, hvad er det gode ungdomsliv i Egedal, og hvordan kan vi gøre Egedal til et godt sted at være ung. Derfor har en campingvogn fra september-november 2014 kørt rundt til skoler, klubber, uddannelsesinstitutioner og andre steder, hvor unge samles. Vi har inviteret unge ind i campingvognen til en dialog om, hvad er det gode ungeliv i Egedal – og hvordan gør vi Egedal til et endnu bedre sted at være ung.
Campingvognen har haft besøg af 138 unge, der har givet deres budskaber, tanker og idéer på det gode ungeliv i Egedal. Vi skal nu arbejde videre med de unges budskaber fra campingvognen på en ungekonference den 28. februar 2015. På ungekonferencen skal unge, politikere og medarbejdere i fællesskab arbejde med syv udvalgte temaer fra campingvognen. Temaerne er fundet af 3 unge, 3 politikere og 3 medarbejdere og repræsenterer de budskaber, som flest unge talte om i campingvognen.
På “ungE 2015” – som vi kalder Egedals første ungekonference – skal unge, politikere og medarbejdere arbejde sammen, udvikle, bygge, forhandle og konkretisere, hvilke initiativer vi kan iværksætte indenfor de syv temaer – og hvordan. De syv temaer er:

  • Ungehus til 16+
  • Et sted at feste (13-16 årige) – et alternativ til/løsning på problematikken omkring Engen
  • Involvering og indflydelse
  • Sikkerhed og tryghed
  • Sammenhold mellem unge på tværs af kommunen – og transport
  • Aktiviteter i naturen
  • Kommunikation ml. unge, politikere, medarbejdere

I løbet af dagen er der mad og underholdning. Vi lover, at en dag fyldt med god energi, gode snakke og konkret arbejde om ungelivet i Egedal, sjove indslag og overraskelser.
Følg os på facebook/UngE 2015 – Egedals ungekonference
Se vores flyer her

Tilmelding

Alle unge i Egedal mellem 13-25 år er inviteret.
Du tilmelder dig ved at sende en mail til Louise.Johannesen@egekom.dk

Ta’ dine venner med

Ta’ dine venner med til ungE 2015 og vær’ med i konkurrencen om en iPad. For hver en ven du tager med, får du ét lod. Det vil sige 1 ven = 1 lod, 2 venner = 2 lodder osv. Når du tilmelder dig, så skriv dit navn + dine venners navne.
Du modtager lodderne, når du og dine venner tjekker ind på ungE 2015 den 28/2 kl. 15. Vi trækker lod om vinderen sidst på dagen.

Vil du vide mere

Hvis du har spørgsmål til ungE eller Ung i Egedal generelt, kan du kontakte Vibeke Bruun-Toft på mail Vibeke.Bruun-Toft@egekom.dk eller telefon 7259 6524.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…