Nu skal Liselunds fremtid drøftes

Nu skal Liselunds fremtid drøftes

Torsdag den 12. august er en vigtig dag for de mange engagerede omkring Liselund i Ganløse. Her skal Planudvalget i Egedal Kommune beslutte, om lokalplan 60 for Liselund skal ændres således, at det udelukkende bliver muligt at etablere foreningsformål og lignende i hovedhuset.

I sagsfremstillingen skriver kommunen: ”Byrådet har den 20. oktober 2020 endeligt vedtaget lokalplan 60 Liselund, Ganløse. Den 16. december 2020 besluttede Byrådet endvidere, at ejendommen Strædet 1, Ganløse skal sælges i særskilte salg, henholdsvis hovedhus og driftsbygninger. Samtidig blev det besluttet, at det skal ske inden for rammene af lokalplan 60 Liselund, Ganløse, som giver mulighed for boligbebyggelse.

Efterfølgende har det store foreningsengagement der er udtrykt omkring at anvende hovedhuset til almennyttige aktiviteter til gavn for hele kommunen vist, at det ville være en fordel at hovedhuset fortsat skal fungere til foreningsformål.

For at sikre at hovedhuset udelukkende kan anvendes til foreningsformål og lignende, så er det nødvendigt at udarbejde en ny lokalplan for Liselund, idet den nuværende lokalplan også giver mulighed for indretning af boliger, erhverv og andre byformål, der kan indpasses i området.”

Stor opbakning fra politikere og borgere
I indstillingen skriver kommunen desuden, at salget skal ske ved åbent udbud og til markedspris. Samt at man er klar over, at denne ændring kan betyde, at huset bliver solgt til en lavere pris.

Foreningen Ganløse Foreningshus inviterede i foråret politikere fra Egedal Byråd og Ganløses foreninger til et møde på plænen foran Liselund – Ganløse Foreningshus. Og mange politikere, borgere og foreninger bakkede her op om arrangementet.

– Foreningerne har forskellige planer med foreningshuset. Nogle vil spille musik, andre vil lave yoga, holde møder eller noget helt fjerde. Så der er ingen tvivl om, at der er brug for mindre lokaler i et foreningshus i den tidligere ungdomsklub Liselund, udtalte Bo Otterstrøm, der er formand for Foreningen Ganløse Foreningshus.

Følg med på kommunens hjemmeside på www.egedalkommune.dk , hvor udfaldet af møde i Planudvalget vil blive præsenteret.

Du kan også læse mere om Liselund og Foreningen Ganløse Foreningshus på hjemmesiden: https://www.foreningshus.dk

Foto: Per Raahauge

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…