Nu starter ombygningen og udvidelsen af Balsmoseskolen

Nu starter ombygningen og udvidelsen af Balsmoseskolen

Skoleombygningerne i Egedal Kommune er godt i gang, og nu starter ombygningen og udvidelsen af Balsmoseskolen i Smørum.

Nu igangsættes byggeriet på Balsmoseskolens arealer. Torsdag i sidste uge skrev entreprenør Juul & Nielsen og Egedal Kommune under på aftalen om moderniseringen af Balsmoseskolen.

Nyt Multihus til skole- og fritidsbrug

Moderniseringen af Balsmoseskolen indeholder byggeriet af et nyt Multihus med nye SFO-faciliteter, flere nye klasse- og faglokaler og en ny Multisal. I Multihuset bygges multifunktionelle kvadratmeter med lokaler, der kan benyttes af forskellige brugere i flere sammenhænge. Multisalen vil således kunne bruges af skole og SFO i dagtimerne og af foreninger efter skole- og SFO-tid.

Multihuset bliver et synligt udadvendt byggeri i området. Husets store vinduesbånd åbner sig op mod omgivelserne og skaber forbindelse til cykelsti, naturområdet og skolegård, Fra køkken og café er der mulighed for at åbne op til omgivelserne ved for eksempel sommerarrangementer og fællesspisning, og huset kan på den måde være med til skabe tryghed og liv i nærmiljøet og giver en fleksibilitet for aktiviteter inde og ude.

Multihuset understøtter både børnenes læring, leg og trivsel med sine forskelligartede rum til såvel undervisning, bevægelse, kreativitet, og fordybelse. I Multihuset får de mindste klasser og mini-SFO en helt ny afdeling med basislokaler, musikrum og billedkunst og en stor sal til bevægelse. Der er desuden grupperum til fordybelse.

Balsmoseskolens hovedbygning

På den nuværende skolebygning renoveres skolens facader. Indendørs bliver håndværk og design-lokalet ombygget. Personale- og ledelsesfaciliteterne forbedres med ny indretning og bedre adgangsforhold. De får velindrettede rum til forberedelse, kollegialt samvær og frokostpauser, og de får desuden nye og bedre udnyttede møderum.

På skolen etableres der kreative læringsmiljøer, som giver mulighed for, at man kan lære og undervise på nye måder. I fællesområder bliver der for eksempel indrettet zoner til skolearbejde og hygge og der bliver skabt nye siddepladser. Det betyder, at skolens rammer moderniseres til brug for både skolens elever, lærere og pædagoger.

Opstart af byggeplads

Der vil i byggeperioden være skiltning i området ved Balsmoseskolen, der viser alternative stier, hvor byggepladsvej og byggeplads etableres.

Skolebyggeri i Egedal

Balsmoseskolen er den anden skole i rækken af skoler i Egedal Kommune, som kommunen ombygger. Kommunes skoler ombygges frem mod 2028 for at sikre de bedste fysiske rammer for børnenes udvikling.

Rejsegilde på Søhøjskolens Multihus

11. august blev der fejret rejsegilde for Multihuset på Søhøjskolen, og færdiggørelsen af byggeriets første etape, hvor indskolingen og udskolingens facader, klasselokaler og fællesrum er blevet moderniseret og renoveret.

Multihuset bygges af modulopbyggede konstruktioner af træ. Det bliver en højloftet Multisal med dagslys fra oven og seks meter til loftet. Til april 2023 bliver dørene åbnet for både mini-SFO, skole og foreningsliv i Søhøjskolen Multihus.

Modernisering og renovering på kommunens øvrige skoler

Kommunes øvrige skoler skal også ombygges og renoveres i årene frem mod 2028. På Ganløse Skole er de flotte udearealer med rum til både leg, sport og stilletid ved 6.- og 7. klassernes og kompetencecenterets gårdrum netop blevet indviet. Det forventes, at ombygningen af Boesagerskolen i Smørum påbegyndes i starten af 2023. Herefter går begynder planlægningen af Maglehøjskolen i Ølstykke.

Du kan læse mere om Egedal Kommunes skoleprojekter på kommunens hjemmeside her:
https://www.egedalkommune.dk/borger/dagtilbud-og-skole/skoler/sprog-og-laering/nye-laeringsmiljoeer-og-multifunktionalitet-paa-egedals-skoler/

 

Billede øverst: 
Den nye Multisal i Balsmoseskolens Multihus bliver en vigtig del af skolens hverdag. Multihuset er til skolebrug i dagtimerne og efter SFO-tid kan foreninger bruge salen. Visualisering fra dispositionsforslag: RUBOW arkitekter.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…