Ny butik i Egedal Centret: MÅMS for kage-entusiaster

Ny butik i Egedal Centret: MÅMS for kage-entusiaster

Så er der godt nyt for bage- og kage-elskere i Egedal! Er du vild med bagedysten og elsker du duften af friskbagte kager, så kan du godt begynde at glæde dig!

Til november åbner butikken MÅMS i Egedal Centret. Et kageunivers med Stenløse-borgeren Jessie Rose bag disken.

Jeg fik lov at stikke hovedet indenfor til en snak, mens der bliver arbejdet på højtryk på indretning af lokalerne! Jessie var i fuld gang med malerpenslen, da jeg kom.

20230926_131724Butikken har første åbningsdag fredag den 10. november. Måms bliver en fysisk butik med webshop. Jessie glæder sig til at byde indenfor i det vildeste kageunivers fyldt med pastelfarver og alt hvad hjertet begærer, når det gælder bagværk og tilbehør.

Butikken kommer både til at byde på kageartikler for de, der elsker at bage. Herudover vil der være festartikler til f.eks. borddækning til børnefødselsdagen. Det vil desuden være muligt at købe festkager på bestilling til eks. jubilæum, temafest, dåbskage m.m.

Udover det vil der være lækre to-go med Bubble tea, lækker kaffe og Dagens Kage bagt i det nyindrettede køkken, som rummer muligheder for kurser og workshops.

Jessie har altid holdt meget af Egedal Centret. Hun er oprindeligt fra Ølstykke og bor nu i Stenløse med sin familie. Hun er mor til tre drenge og gift med Jonas. Jessie fortæller, at hun er typen, der altid kommer til at engagere sig i skole-arrangementer m.m. Og gerne noget med en god kage, griner hun.

måms-logoAt bage kager har altid været en lidenskab og er forbundet med både hygge, forkælelse og festligheder, og hun kan slet ikke vente med at hendes passion nu får mere plads i hverdagen!

Lige nu er der travlt med at gøre lokalerne klar. Der bliver malet og indrettet med masser af smæk på pastelfarverne og kulør, krymmel og festfyrværkeri. Der er slet ikke tvivl om at det bliver en festlig oplevelse at besøge MÅMS, når den åbner til november – Glæd jer!

Vil du være opdateret på nyheder fra butikken, så kan du allerede nu følge med på:
Instagram: Maams.dk & Facebook: MÅMS

 

20230926_131744

Der er skruet godt op for pastelfarverne. Det bliver en fest!

20230926_131809

Køkkenet er ved at blive indrettet til Dagens Kage og mulighed for workshops og kurser370276231_229282340110209_4803205530142750826_n

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…