Ny daginstitution på vej i Engparken

Ny daginstitution på vej i Engparken

Nu skal de første jordbundsundersøgelser foretages af byggegrunden til den nye daginstitution i Engparken i Egedal By. Det kommer til at foregå fra tirsdag 22. februar – fredag 25. februar.

I 2021 besluttede Egedal Byråd at bygge en ny daginstitution med placeringen i Engparken i den sydlige del af Egedal. Nu går de forberedende undersøgelser i gang før byggestart.

Daginstitutionen skal hente inspiration fra ”Børnehuset Fantasihaven” i Smørum, og skal svare til den to-etagers daginstitution, der slog dørene op for de første børn i maj 2020. De fysiske rammer skal ligesom i Fantasihaven understøtte børnenes læring og trivsel.

Nærhed mellem daginstitution og plejecentre
Den nye daginstitution i Engparken placeres i nærheden af Plejecenter Egeparken, og det nye Plejecenter Hyrdevænget, der er ved at blive bygget i den sydlige del af området op ad Dam Holme.

Nærheden mellem daginstitution og plejecentre gør, at børn og ældre kan få kendskab og glæde af hinandens nærvær og tilstedeværelse i hverdagen.

Daginstitutionen i Engparken forventes at stå færdig ved udgangen af 2024.
Der vil komme en høring om tillæg til lokalplan.
”Engparken” er nyt navn for området, der har tidligere været kaldet ”Egedal By Syd”.

Den kommende nye daginstitution i Engparken (Egedal By Syd) bliver genbo til Plejecenter Hyrdevænget, der netop nu opføres i den sydlige del af Engparken, og ses i baggrunden på fotoet her. Den nye daginstitution bygges på markerne, der ses i forgrunden af fotoet. Foto: Egedal Kommune. 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…