Ny Kvikservice skal hjælpe borgere til hjælpemidler i en fart

Ny Kvikservice skal hjælpe borgere til hjælpemidler i en fart

Den 10. januar åbner Egedal Sundhedscenter en ny service til borgere med behov for hjælpemidler. Den hedder Kvikservice, og her kan man møde op og få hjælp til hjælpemidler.

Fra den 10. januar 2023 kan borgerne i Egedal Kommune benytte sig af en ny og meget mere fleksibel service, når der skal afprøves, tilpasses og hentes hjælpemidler helt uden tidsbestilling. Kvikservice er et tilbud om hurtig og effektiv sagsbehandling, når det drejer sig om forholdsvis ukomplicerede problemstillinger.

Formålet med det nye tilbud er at hjælpe borgerne hurtigere. Behovene for hjælpemidler kan være meget forskellige, men nogle hjælpemidler kan tildeles, tilpasses og afhentes på stedet. I andre tilfælde er det at få det rette hjælpemiddel i hverdagen ikke helt så simpelt, og det er da heller ikke alle hjælpemidler, som kan afhentes i Kvikservice.

I tilfælde, hvor det drejer sig om eksempelvis en rollator, toiletstol eller måske en transportkørestol, så giver Kvikservice bedre og mere fleksibel mulighed for de fleste.

I Kvikservice kan borgere med behov for hjælpemidler møde op uden aftale, afprøve hjælpemidler og få dem hjem samme dag. En sagsbehandlende terapeut vurderer funktionsevnen på stedet, og taler med borgeren om behovet for hjælp ved forskellige funktionsnedsættelser. I sagsbehandlingen er der fokus på, hvordan hjælpemidler kan gør én mere selvhjulpen i dagligdagen.

Fakta

Kvikservice ligger i Egedal Sundhedscenter, Dronning Dagmars Vej 200, 3650 Ølstykke.

Åbningstider:
Kvikservice åbner den 10. januar 2023 med følgende åbningstider indtil videre:
Tirsdage kl. 8.30-10.30 & Torsdage kl. 14.00-16.00

Der skal ikke bestilles tid – alle kan blot møde op i Sundhedscenteret i ovenstående tidsrum.

Telefon til den sundhedsfaglige myndighed: 7259 6000

Du kan læse mere på Egedal Kommunes hjemmeside: https://www.egedalkommune.dk/nyheder/nyheder/2023/januar/kvikservice-hjaelpemidler-i-en-fart/

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
En personlig mekaniker har mange fordele!

En personlig mekaniker har mange fordele!

"Før i tiden brugte jeg værksted alt efter hvilket bilmærke jeg havde – men da jeg blev træt af at skulle til andre byer, så bestilte jeg en værkstedstid hos Johnny i Service Centret i Ølstykke.
Det er 12 år siden, og her er jeg blevet. Johnny er i mellemtiden blevet til ”Johnny og Jonathan”, som kigger på min bil – og jeg har stor tillid til dem begge!

For mig betyder det noget, at jeg kan aflevere min bil til service og reparation, og jeg bliver ringet op, hvis det viser sig at der skal laves andet end det jeg havde forventet på forhånd. Ligeledes får jeg altid at vide, hvad jeg skal være opmærksom på andre ting, der indenfor nær fremtid skal kigges på. Priserne er rimelige, og vi har gensidig tillid til hinanden. I perioder har det også været rart, at det var muligt at betale regningen over flere rater med værkstedskontoen.

Ønsker du en personlig mekaniker, som kan servicere din bil uanset mærke – og naturligvis stadig overholde garantien – så kan jeg på det varmeste anbefale dig at bestille tid hos Service Centret Hella Service Partner i Ølstykke."

Pernille Bloch Madsen, Ølstykke

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…