Ny Kvikservice skal hjælpe borgere til hjælpemidler i en fart

Ny Kvikservice skal hjælpe borgere til hjælpemidler i en fart

Den 10. januar åbner Egedal Sundhedscenter en ny service til borgere med behov for hjælpemidler. Den hedder Kvikservice, og her kan man møde op og få hjælp til hjælpemidler.

Fra den 10. januar 2023 kan borgerne i Egedal Kommune benytte sig af en ny og meget mere fleksibel service, når der skal afprøves, tilpasses og hentes hjælpemidler helt uden tidsbestilling. Kvikservice er et tilbud om hurtig og effektiv sagsbehandling, når det drejer sig om forholdsvis ukomplicerede problemstillinger.

Formålet med det nye tilbud er at hjælpe borgerne hurtigere. Behovene for hjælpemidler kan være meget forskellige, men nogle hjælpemidler kan tildeles, tilpasses og afhentes på stedet. I andre tilfælde er det at få det rette hjælpemiddel i hverdagen ikke helt så simpelt, og det er da heller ikke alle hjælpemidler, som kan afhentes i Kvikservice.

I tilfælde, hvor det drejer sig om eksempelvis en rollator, toiletstol eller måske en transportkørestol, så giver Kvikservice bedre og mere fleksibel mulighed for de fleste.

I Kvikservice kan borgere med behov for hjælpemidler møde op uden aftale, afprøve hjælpemidler og få dem hjem samme dag. En sagsbehandlende terapeut vurderer funktionsevnen på stedet, og taler med borgeren om behovet for hjælp ved forskellige funktionsnedsættelser. I sagsbehandlingen er der fokus på, hvordan hjælpemidler kan gør én mere selvhjulpen i dagligdagen.

Fakta

Kvikservice ligger i Egedal Sundhedscenter, Dronning Dagmars Vej 200, 3650 Ølstykke.

Åbningstider:
Kvikservice åbner den 10. januar 2023 med følgende åbningstider indtil videre:
Tirsdage kl. 8.30-10.30 & Torsdage kl. 14.00-16.00

Der skal ikke bestilles tid – alle kan blot møde op i Sundhedscenteret i ovenstående tidsrum.

Telefon til den sundhedsfaglige myndighed: 7259 6000

Du kan læse mere på Egedal Kommunes hjemmeside: https://www.egedalkommune.dk/nyheder/nyheder/2023/januar/kvikservice-hjaelpemidler-i-en-fart/

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…