Ny kvindeseniortræner med ØFC-rødder

Tirsdag præsenterede formand for ØFC Michael Hansen klubbens ”nye” kvindeseniortræner, som er et særdeles godt kendt ansigt i klubben. Michael Sørensen er hentet ind som kvindeseniortræner. Michael er en mand med 25 års trænererfaring og ØFC-rødder, der stikker langt ned i ØFC’s fodboldbaner.

Vel nok 20 af Michaels år som træner ligger i ØFC, hvor han startede med som træner først hos herre yngling og senere hos herre senior. En afstikker til lokalklubben ØB90 som seniortræner for igen at vende tilbage til ØFC som ungdomstræner i UA-pigeafdelingen og senere som kvindeseniortræner. Senest har Michael tilbragt nogle år i Frederikssund IK som kvindeseniortræner.

Michael Sørensen er 54 år, gift, har to piger og er selvstændig erhvervsdrivende i Ølstykke.

Formand Michael Hansen udtaler: Midt i en kaotisk situation i kvindeseniortruppen, er det et kæmpe scoop at kunne overtale en trænerkapacitet som Michael Sørensen til at træde til. Jeg er rigtig glad for, at vi i første omgang har kunnet lave aftale med Michael for resten af sæsonen 2018 med mulighed for forlængelse. Tilbagemeldingerne fra spillertruppen og mit eget indtryk fra processen er, at Michael er en særdeles populær og respekteret træner hos spillerne. Mange af dem kender han også fra deres år i ungdomsafdelingen.

ØFC byder Michael Sørensen “velkommen hjem” og glæder sig til samarbejdet.