Ny mulighed for at finde nye fællesskaber nytårsaften

Ny mulighed for at finde nye fællesskaber nytårsaften

Julefreden har sænket sig i alle de danske hjem, og de uundgåelige samtaler om planerne for nytårsfesten er startet. Mange har allerede lagt planer for årets sidste dag, imens andre stadig mangler nogle at hoppe ind i det nye år sammen med. Det vil Boblberg.dk hjælpe med, og de har derfor i år lanceret Nytårsvenner.dk på baggrund af den store efterspørgsel fra deres +400.000 brugere.

”Nytår” er lige nu det mest søgte ord blandt Boblbergs + 400.000 brugere, og de har derfor lyttet til brugernes efterspørgsel og lanceret Nytårsvenner.dk – en ny mulighed til at finde nye mennesker at fejre nytåret med. På Nytårsvenner.dk opretter man sig med en gratis og uforpligtende bruger, hvor man herefter får adgang til de mange nytårsbobler, der allerede søger efter et nytårsfællesskab. På platformen kan man både skrive til nytårsboblerne og oprette sin egen nytårsbobl, hvor man kan specificere, hvad det er, man søger.

Over 7.500 danskere har allerede tilsluttet sig nytårsuniverset

Nytårsvenner.dk er der allerede over 7.500 danskere, der har tilsluttet sig, hvilket i den grad understreger behovet for en platform, hvor man kan finde nogle at fejre nytår sammen med. Grundene til hvorfor man søger et nytårsfællesskab, er mange. Nogle vil blot møde nye mennesker. Nogle søger efter andre familier med børn for at give dem et godt og uforglemmeligt nytår. Andre bor alene og mangler måske kontakt til familie og venner. Og ikke mindst er der dem, som bare gerne vil åbne deres hjem til gavn for dem, der står udenfor fællesskabet.

”Vi er overvældet over tilslutningen og behovet for at finde fællesskaber til nytår. Allerede nu er tallet rekordhøjt, og vi forventer en voldsom stigning særligt mellem jul og nytår.”

– Rasmus Stæhr, medstifter af Boblberg.dk og Nytårsvenner.dk

Gå på opdagelse i nytårsboblerne, og find dem du vil tilbringe nytårsaften med, eller opret din egen nytårsbobl på Nytårsvenner.dk.

Vidste du, at …·         Nytårsvenner.dk er udviklet af den digitale platform Boblberg.dk

·         ”Nytår” lige nu er det mest søgte ord blandt Boblbergs +400.000 brugere

·         Nytårsvenner.dk er et gratis initiativ for alle landets borgere

·         Tilmelding sker på http://www.nytårsvenner.dk/

·         7% føler sig ensomme til nytår, hvor 4% føler sig ensomme til jul
Kilde: Folkebevægelsen mod Ensomhed og Mary Fonden

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…