Ny spillende assistenttræner i HØJ: Bo Spellerberg

Ny spillende assistenttræner i HØJ: Bo Spellerberg

Den store danske håndboldprofil Bo Spellerberg vender hjem til Danmark efter to år som spillende træner i TSV St. Omar St. Gallen i Schweiz. HØJ Elitehåndbold ApS glæder sig over at kunne løfte sløret for at han fremover skal være spillende assistenttræner for vores 1. divisonshold.

HØJ Håndbold - Vores EgedalHØJ Elites direktør Lars Vinther ser store muligheder i samarbejdet med Bo Spellerberg:

”Da vi hørte i medierne, at Spellerberg skulle hjem til Danmark efter denne sæson, kiggede vi hinanden i øjnene i HØJ Elites ledelse og blev enige om, at vi ville gribe chancen for at få ham til klubben.

I begyndelsen tvivlede vi måske nok en lille smule på, at det ville lykkes, for Bo er jo stadig en kæmpe profil, men netop det, at vi har kunnet tilbyde ham både en trænerrolle og en spillerrolle, og at vi har nogle høje ambitioner og en seriøs lyst og vilje til at udvikle klubben, oplever jeg har gjort en positiv forskel.

Vi er selvfølgelig virkelig glade, stolte og tilfredse med, at det er lykkedes, og jeg er sikker på, at det er klubbens fans og sponsorer også. ”

Hvad fik en stor profil som Bo Spellerberg til at vælge HØJ Elite? Om det siger han selv:
”Først og fremmest er HØJ Elite skabt i samarbejde med to lokale familier repræsenteret ved Helle (Formand) og Lars (Direktør).

Mine første indtryk er, at de har en fornuftig tilgang i forhold til “langsomt” at skabe et bæredygtigt håndboldhold. Ambitionen er naturligvis at blive ligahold, men der er også en respekt for, hvad det kræver i set up og økonomi.

Det virker de meget seriøse omkring og har en respekt for, at det ikke er noget, der kommer natten over.

Det er da lidt vemodigt at vende hjem til DK og ikke skulle spille for Kolding. Jeg har også været i dialog med Kolding og snakket om at vende “hjem”. En af udfordringerne ville have været min bopæl i København og deraf logistik, træningsmængde mm. Dernæst er Kolding også i gang med en sund løbende udvikling rent strukturmæssigt, hvor jeg naturligvis ville skulle passe ind. Når HØJ så samtidigt kommer på banen med et seriøst og gennemtænkt tilbud, med perspektiv for fremtiden og hvor familielivet og logistikken er god, så blev valget i sidste ende HØJ Elite”.

I HØJ Elite kommer Spellerberg til at arbejde tæt sammen med cheftræner Jesper Fredin, som også glæder sig meget til samarbejdet:
”Vi har store ambitioner i HØJ Elite, hvilket aftalen med Bo Spellerberg er et godt eksempel på. Bo er en fantastisk håndboldspiller! Hans taktiske evne til at læse spillet, vurdere hver enkelt situation og derfra træffe gode beslutninger er unik. Sammenholder man de kompetencer med en sublim teknik samt en stadig glimrende fysik, så får vi tilført en helt enorm kapacitet på banen.

Gennem flere gode snakke med Bo, står det mig helt klart, at vi også udenfor banen går et spændende samarbejde i møde. Jeg oplever, at vi håndboldfilosofisk er på den samme side i bogen, og jeg ser personligt frem til den daglige sparring.

Ydermere vil Bo med hans store erfaring være en super kompetent mentor for vores unge ambitiøse spillere, der får en unik mulighed for at lære fra én af de største danske håndboldspillere gennem tiden. Derudover er Bo indbegrebet af en vindertype! Jeg er både glad og samtidig utrolig stolt over, at det er lykkedes os at få Bo Spellerberg til HØJ Elite”.

Hvad mener Bo Spellerberg selv, han vil kunne tilføre HØJ Elite og hans nye hold?
” Efter nu at have fungeret som træner i St. Gallen har det været vigtigt for mig, at jeg kan få lov at sætte mit præg på tingene, hvilket min kommende rolle som assistenttræner vidner om.

I den proces er det naturligvis vigtigt, at samarbejdet med træner Jesper Fredin fungerer, og at filosofien, der skal spilles efter, er nogenlunde afstemt. Her må jeg sige, Jesper har gjort et godt stykke arbejde med at følge med i mit spilkoncept i St. Gallen og har haft nogle gode kommentarer/analyser af måden, jeg har gjort tingene på. Så jeg er helt rolig i forhold til den kommende trænerkonstellation og glæder mig til samarbejdet.

Jeg håber, at jeg kan tilføre seriøsitet, udvikling og ambitioner til både klubben og holdet. Med min erfaring som både spiller og træner skulle det gerne være et klart signal om, at HØJ ønsker at blande sig i det bedste selskab i dansk håndbold. Det er er ihvertfald mit mål at kunne være en medvirkende faktor til at løfte både klubben og holdet flere niveauer. Jeg har ikke det dybe kendskab til den danske 1. division og HØJ Elites hold endnu, men jeg vil allerede nu – i det omfang mit program tillader det – begynde at følge med og sparre med Jesper omkring spillere, spilkoncept mm.”

En fantastisk nyhed – og herfra skal lyde et varmt velkommen!

 

Kilde: HØJ Håndbolds Facebook.

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Kunstværker i Egedal, Smørum, Kunstværket Fællesskab ved Smørum Kulturhus i Egedal Kommune.

Skulpturen “Fællesskab” i Smørum

Skulpturen FÆLLESSKAB forestiller tre tykke mænd, der hjælper hinanden op. Du finder den ved Kulturhuset i Smørum. Den er udført ...
Ve..buresØ.efterår.21.(22of26)

Baronen ved Buresø

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Baronen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fantastisk træskulptur, der ...
Panoptikon1. Don(10of10)

Panoptikon i Smørum

Panoptikonet fortæller Værebro Ådals tusindårige historie: Flinteøkser, hjortetakøkse, spydspidser, bronzehjelme, guldarmringe og ofrede mennesker. Det er en storslået udsigt og ...
20140722 203413

Vikingelandsbyen ved Risby

Har du besøgt Vikingelandsbyen og Vikingebroen i Risby, som ligger 2-3 km. fra Ledøje. Et besøg værd og et pragtfuldt ...
Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...
312437228 554284793363690 7565027038658924048 N

Den lille trold i Byparken i Ølstykke

Egedals egen trold gemmer sig i Byparken i Ølstykke. Han er ikke så stor, som de kæmpe trolde, som bliver ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…