Ny sponsor: Køb kaffe og støt Ølstykke Badminton Club og Ølstykke Fodbold Club

Ny sponsor: Køb kaffe og støt Ølstykke Badminton Club og Ølstykke Fodbold Club

Segafredo Zanetti Danmark er nu sponsor/partner for både Ølstykke Badminton Club og Ølstykke Fodbold Club.
Det betyder at Segafredo har givet et sponsorat til de klubber; Ølstykke Badminton Club har fået en ny boldfeeder maskine til en værdi af 15.000kroner, mens Ølstykke Fodbold Club har fået beløb til køb af tøj eller andet til en værdi af 10.000 kroner.
Støt klubberne når du køber kaffe
Derudover vil de to klubber modtage støtte fra Segafredo for købt pose Segafredo kaffe i Føtex Stenløse. Segafredo støtter med en krone for hvert købt pose kaffe og pengene fordeles således at Ølstykke Fodbold Club får 2/3 mens Ølstykke Badminton Club modtager 1/3. Det er fastlagt ud fra antal medlemmer. Pengene går ubeskåret og direkte til klubberne som selv kan bestemme hvad de skal bruges til for at fremme deres idræt og faciliteter for medlemmerne.
Der findes i dag tre Segafredo produkter i Føtex og per uge 3 kommer der et produkt mere – nemlig Segafredo Pausa som er en filterkaffe, dermed er der rig mulighed for at støtte klubben. Ydermere vil Segafredo også støtte klubberne hvis et firma skulle vælge at skifte sin nuværende kaffe ud med Segafredo kaffe.
Segafredo præsenteres som sponsor/partner for Ølstykke Badminton Club til den kommende juleafslutning for klubbens juniorer torsdag d.18/12, hvor også boldfeederen præsenteres for medlemmerne. Segafredo glæder sig til dette og ser frem til et langt samarbejde med begge klubber, som forhåbentlig vil blive taget vel i mod af alle og at potentialet for mange penge til klubberne kan indfries.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…