Ny støtteforening til Ørnebjerg Fritids- og Ungdomsklub

Ny støtteforening til Ørnebjerg Fritids- og Ungdomsklub

 Stiftende generalforsamling d. 21. november kl. 19.00

I Egedal kan vi være rigtig stolte af vores klub tilbud til vores børn og unge mennesker. Det gælder også Ørnebjerg Fritids- og Ungdomsklub i Ølstykke, som de sidste mange år har været inde i en rigtig god udvikling. Fantastiske medarbejdere og fede aktiviteter har øget medlemstal og givet klubben et godt og solidt fundament til klubbens fremtid.

Selv om det ser godt ud lige nu, er forældrerådet meget opmærksom på de fremtidige udfordringer klubben står over for. I forbindelse med lukningen af Toftehøjskolen mister klubben sin status som det naturlige første valg hos en del børn. Når de sidste børn næste sommer flytter fra Toftehøj- til Hampelandskolen vil nye 4. klasses børn, mere end nogen siden før, skulle vælge mellem to klubber. Enten den klub, der ligger ved siden af deres skole, eller den der lægger tættest på deres hjem, nemlig Ørnebjerg. En anden udfordring var, at der i forbindelse med budgettet 2020 var et forslag om at øge prisen for at gå i klub i Egedal. Det blev heldigvis ikke til noget, hvilket vi er meget glad for – Tak til byrådet for jeres prioritering.

Ovenstående udfordringer er med til at vi nu tager initiativ til at starte en støtteforening til klubben. Vi vil ikke miste vores klub, så vi har brug for at få styrket sammenholdet og samarbejdet omkring klubben. Hvis det lykkes os at få stor nok opbakning til en støtteforening, vil vi bedre kunne organisere og hjælpe Ørnebjerg Fritids- og Ungdomsklub med sine fremtidige udfordringer. Det er lige fra opbakning til aktiviteter og ture, til medlemsrekruttering og general PR.

Vi håber derfor at se flest mulig nuværende og tidligere forældre til stiftende generalforsamling for støtteforeningen, den 21. november kl. 19.00 i klubbens lokaler på Irisvej 11. Du behøves ikke at have børn i klubben for at være med i støtteforeningen. Alle der ønsker at støtte oprettelsen, er velkommen til at deltage.

Har I spørgsmål, så kontakt formanden for forældrerådet – Morten Lyager – tlf. 29481216 eller mail ml@dui.dk

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Snedkeren er en af de tre landart kunstværker i Frank Jæger Land.

Snedkeren ved Bastrup Sø

Tag på opdagelse i vores lokalområde. "Snedkeren" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. Træskulpturen finder du ved shelterpladsen ...
File5

Skenkelsø Sø

Her er plads til romantiske ture hånd i hånd, men også alene-ture med mulighed for at lade tankerne flyve. Jeg ...
20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...
Kunstværker i Egedal, Smørum, Kunstværket Fællesskab ved Smørum Kulturhus i Egedal Kommune.

Skulpturen “Fællesskab” i Smørum

Skulpturen FÆLLESSKAB forestiller tre tykke mænd, der hjælper hinanden op. Du finder den ved Kulturhuset i Smørum. Den er udført ...
Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...
394634462 766954362110944 4124268210695860463 N

Fitness-skulpturerne på skolestien mellem Ganløse Skole & Slagslunde

Fitness-skulpturerne af Hr. og Fr. Danmark finder du på skolestien mellem Ganløse Skole og Slagslunde. Fitnessskulpturerne inviterer dig til leg ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…