Ny styrket sundhedsindsats til borgere med kroniske sygdomme og psykosociale vanskeligheder

Ny styrket sundhedsindsats til borgere med kroniske sygdomme og psykosociale vanskeligheder

Ikke alle borgere profiterer af samme type af sundhedstilbud, og derfor er det en glædelig nyhed, at Egedal Kommune har fået tildelt midler fra en pulje til et tværgående projekt for borgere med både kroniske sygdomme og psykosociale vanskeligheder. Borgere der via socialpsykiatrien modtager støtte i eget hjem, borgere der bor i kommunens socialpsykiatriske botilbud og borgere i rusmiddelhandling.

Denne gruppe af borgere har de samme sygdomme og behandlingstilbud som andre borgere, men de lever kortere, bl.a. fordi de har svært ved at benytte de etablerede sundhedstilbud.

Initiativet er et koordineret samarbejde mellem Egedal Kommunes Center for Social Service og Center for Sundhed og Omsorg og skal munde ud i udvikling af sundhedstilbud sammen med og til borgere med psykosociale vanskeligheder.

– Hvis vi vil lighed i sundhed, skal vi bl.a. udvikle sundhedstilbud, der er designet til bl.a. borgere med psykosociale vanskeligheder. Tilbud, der tager hensyn til målgruppens særlige behov, og som fungerer i praksis – fuldstændig i tråd med sundhedspolitikken, der jo netop lægger op til, at det skal være nemt at leve sundt, siger formand for Social- og Sundhedsudvalget Vicky Holst Rasmussen.

Egedal Kommune er tildelt 1,3 mio. kr. til dette projekt.

Vil du vide mere – se Egedal Kommunes hjemmeside.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…