Nye medlemmer er velkommen i Egedal Whistklub

Nye medlemmer er velkommen i Egedal Whistklub

Egedal Whistklub er i gang med sin 47. sæson. Her spilles præmiewhist hver mandag aften på Græstedgård i Ølstykke.

Kan du lide at spille kort er Egedal Whistklub lige noget for dig! Klubben optager gerne nye medlemmer.

Klubben blev stiftet i februar 1976 på Gl. Ølstykke Kro under navnet Ølstykke Whist Club og man spillede de første år på kroen. Klubbens formål blev at afholde whistaftener med præmiewhist en gang om ugen for interesserede borgere fra Ølstykke og omliggende kommuner. Klubben tog i 2014 navneforandring til Egedal Whistklub pga. af kommunesammenlægningerne.

De mødes hver mandag aften på Græstedgård, undtagen i månederne juni til august samt helligdage. Her spilles fra kl. 19:00 til ca. kl. 23:00 og de har det rigtig fornøjeligt sammen. På den tid når de hver at spille 48 spil fordelt på 2 halvlege, hvor der skiftes bord mellem halvlegene.

Du er meget velkommen til at kontakte formanden Jens Hansen på tlf. 4056 7535, hvis du vil høre mere om klubben.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
En personlig mekaniker har mange fordele!

En personlig mekaniker har mange fordele!

"Før i tiden brugte jeg værksted alt efter hvilket bilmærke jeg havde – men da jeg blev træt af at skulle til andre byer, så bestilte jeg en værkstedstid hos Johnny i Service Centret i Ølstykke.
Det er 12 år siden, og her er jeg blevet. Johnny er i mellemtiden blevet til ”Johnny og Jonathan”, som kigger på min bil – og jeg har stor tillid til dem begge!

For mig betyder det noget, at jeg kan aflevere min bil til service og reparation, og jeg bliver ringet op, hvis det viser sig at der skal laves andet end det jeg havde forventet på forhånd. Ligeledes får jeg altid at vide, hvad jeg skal være opmærksom på andre ting, der indenfor nær fremtid skal kigges på. Priserne er rimelige, og vi har gensidig tillid til hinanden. I perioder har det også været rart, at det var muligt at betale regningen over flere rater med værkstedskontoen.

Ønsker du en personlig mekaniker, som kan servicere din bil uanset mærke – og naturligvis stadig overholde garantien – så kan jeg på det varmeste anbefale dig at bestille tid hos Service Centret Hella Service Partner i Ølstykke."

Pernille Bloch Madsen, Ølstykke

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…