Nyhed til de voksne – PumpFitness i Stenløse Gymnastik

Nyhed til de voksne – PumpFitness i Stenløse Gymnastik

Stenløse Gymnastik har en mangeårig tradition for at lave fitness træning til voksne. Også i den kommende sæson er der et nyt tilbud: PumpFitness!

Måske du allerede kender PumpFitness under et andet navn fra træningscenteret? PumpFitness er en energisk vægtstangsbaseret træningsform, som i kombination med motiverende musik og instruktion er genvejen til øget styrke, godt kredsløb og forbedret kropsholdning. Øvelserne laves med mange gentagelser men med lav belastning, så alle kan være med.

I løbet af timen trænes alle større muskelgrupper gennem et fokuseret flow understøttet af musik og instruktion. Der gøres flittigt brug af både vægtstang og vægtskiver, hvor man løbende kan justere vægten, så den dels passer til den muskelgruppe man træner men også til sit eget ambitionsniveau. Selvom bevægelserne er afstemt musik, behøver man hverken at have rytme i kroppen eller sans for koreografi.

PumpFitness er for alle som efterspørger træning med et højt energiniveau og i en form, der altid får deltageren til at yde sit bedste. Læs mere og tilmeld dig hos Stenløse Gymnastik på adressen www.stenloesegymnastik.dk.

Holdet har første træning mandag i uge 36, 2022.

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…