Nyt fællesareal til både leg og læring på Boesagerskolen

Nyt fællesareal til både leg og læring på Boesagerskolen

Indskolingens store fællerum, Aula A, på Boesagerskolen i Smørum er de seneste måneder bygget om til et storrum med flere små nicher, og rum i rummet.

Den nye indretning er lavet som et pilotprojekt, hvor Egedal Kommune har afprøvet muligheden for at skabe kreative læringsmiljøer i skolernes fællesarealer.

Fremover kan eleverne fordybe sig i rum i rummet til læsning, gruppearbejde og afslapning – i et fællesareal, der også kan bruges til leg, gennemgang og bevægelse.

dav

Den nye indretning skal medvirke til en bedre udnyttelse af skolens arealer, og give flere kreative læringsmiljøer og en forbedret akustik i fællesarealet i indskolingen. Den nye indretning giver desuden området karakter, så elever, pædagogiske medarbejdere og lærere bedre kan komme til at føle et større tilhørsforhold til deres område.

– Vi havde et fællesareal, som mest var et gennemgangsrum, og som lagde op til for meget løb og råben.
Nu har vi fået nicher, man kan sætte sig i, der både opfordrer til leg og læring. Ved indgangene til klasserne, har vi opsat nye funktionelle garderober, så børnenes tøj og sko kan opbevares pænt og ordentligt. Indemiljøet er med den nye indretning blevet meget mere indbydende, og jeg er sikker på, at det vil medvirke til, at eleverne kan få en følelse af tilhørsforhold og ejerskab, så de får lyst til at passe godt på bygningen og dens inventar, siger Anne-Margit Lassen, daglig pædagogisk leder på Boesagerskolen.

Det nye fællesareal på Boesagerskolen er et pilotprojekt, der skal give gode løsninger til skolen allerede nu. Erfaringerne fra pilotprojektet tages med videre, når der skal renoveres og moderniseres på Egedals skoler fra 2021-2028. Her er der et stort fokus på, at eleverne får motiverende rammer at lære, trives og udvikle sig i.

– Det er vigtigt, at vi har lavet pilotprojekter, hvor vi har gjort os nogle erfaringer med de principper, vi har valgt for vores skolebyggeri i Egedal Kommune. I den nye indretning af Aula A på Boesagerskolen har vi f.eks. afprøvet princippet om at skabe kreative læringsmiljøer i skolernes fællesarealer. Nu venter vi bare på, at elever og lærere kan indtage rummene, så vi kan se, hvordan de bruger dem. Vi ser meget frem til at bringe disse erfaringer med ind i vores byggepartnerskab, siger Ionee Skovgaard, afdelingsleder, Byg, Center for Ejendomme og Intern Service, Egedal Kommune.

Byrådet har øremærket godt 500 mio. kr. til at udbygge og renovere folkeskolerne i Egedal, så de fysiske rum understøtter læring og trivsel.

Når de mindste elever fra 0. – 4. klasse på Boesagerskolen kommer tilbage til i skole igen fra den 8. februar, kan de se det det nyindrettede fællesareal. Skolen forventer dog i første omgang at tage fællesarealet i brug af klasserne på skift, da Corona-restriktioner, betyder, at al undervisning lige nu skal foregå klassevis.

Pressemeddelelse – Egedal Kommune

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

20140722 203413

Vikingelandsbyen ved Risby

Har du besøgt Vikingelandsbyen og Vikingebroen i Risby, som ligger 2-3 km. fra Ledøje. Et besøg værd og et pragtfuldt ...
Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...
20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...
Smorumgolf2

Smørum Golfbane

Hos Smørum Golfklub i Smørum finder du en række flotte og udfordrende golfbaner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub har i ...
Dsc 0340 660x330 1

Hundeskoven ved Sperrestrup Skov (Tennisskoven)

En dejlig hundeskov, hvor der både er mulighed for at træne med sin hund, og også bare gå en tur ...
Kunstværker i Egedal, Smørum, Kunstværket Fællesskab ved Smørum Kulturhus i Egedal Kommune.

Skulpturen “Fællesskab” i Smørum

Skulpturen FÆLLESSKAB forestiller tre tykke mænd, der hjælper hinanden op. Du finder den ved Kulturhuset i Smørum. Den er udført ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…