Nyt fra Ungeredaktionen: Egedal Lan Party – en succes!

Nyt fra Ungeredaktionen: Egedal Lan Party – en succes!

D. 28. og 29 november var Stenløse Kulturhus fyldt med 60 drenge, som sad klistret til skærmen. Baggrundstøjen var hundredvis af klik på tastatur og mus. En aften og nat i spillets tegn.

Skrevet af Labiqa Mirza, Signe Fehmmerling og Sara Eskildsen


Stenløse Kulturhus var d. 28. og 29. november stedet for et kæmpe Lan party, hvor over 60 unge drenge fra Egedal Kommune i alderen 10-15 år spillede lørdag aften og natten til søndag. De alle havde taget deres egne computere med, og deres borde var fyldt med slik og sodavand. Hele natten spillede de mod hinanden, og hvis man blev for træt og ville sove, måtte man sove under bordet eller på bordet. Dog var der en sovesal for de trætte, men de fleste var så optaget af spillet, at de ikke nænnede at gå fra deres computere.
Ung Egedal Projekt
Egedal Lan Party med forkortelsen ELP, har i samarbejde med Ung Egedal, udviklet arrangementet for Egedals unge. En af de deltagende var Nikolai Rombak, som siger følgende om oplevelsen: ”Det var en meget blandet oplevelse, nogle gange blev det lidt kedeligt og andre gange, var det faktisk rigtig sjovt”.
For at deltage i arrangementet kostede en billet 150kr. inkl. morgen- og aftensmad. Ifølge Nikolai var det alle pengene værd, og han kunne sagtens finde på at gøre det igen.
Til Lan partyet var der mulighed for at kunne deltage i flere forskellige konkurrencer, hvor der var chance for at vinde fede præmier, dog deltog Nikolai ikke i nogle af konkurrencerne.
Flere sponsorer
Der var fundet flere forskellige sponserer bl.a. Ganløse Bageri og Kiwi mini pris som kom med morgenmad og pålæg, Milas pizza og kebab som kom med aftensmad, Rema 1000 som kom med frugt og juice og Laserpro.dk som havde sponsoreret trøjer til crewet.
Nye bekendtskaber
Arrangementet var en god mulighed for at hygge sig med andre inden for samme interesse. Nikolai kendte i forvejen 2 fra hans klasse, men mødte også 3 andre drenge, som han nu har kontakt til. Arrangementet giver altså nye muligheder, en sjov oplevelse og nye bekendtskaber.
ELP er forkortelsen for Egedal Lan-Party og er arrangeret af fem drenge fra 7. b på Ganløse Skole sammen med Projektværkstedet i Ung Egedal. Noah, Simon, Sejer, Adam og Tobias fik idéen til et 24 timers LAN-party og tog kontakt til Projektværkstedet, hvor Maria og Emma Sofie stod klar til at hjælpe med gode råd og vejledning til, hvordan man søger sponsorater og får stablet et større arrangement på benene.
 
EgedalForum har den glæde at samarbejde med SG AVISEN, som er en skoleavis på nettet lavet af eleverne fra Stengårdsskolen. Vi bringer udvalgte artikler lavet af eleverne.
SG AVISEN er en skoleavis på nettet lavet af eleverne fra Stengårdsskolen. Hvad avisen indeholder har eleverne selv været med til at bestemme, samt har de selv været med til at vælge navnet.
Det er en skoleavis skrevet af eleverne for eleverne – men forældre, lærere og andre udefra er selvfølgelig velkomne til at læse med!
Er man nysgerrig på, hvad der rører sig i samfundet ud fra en elevs synspunkt er dette avisen, man skal læse!
Hver fredag vil siden blive opdateret med de nyeste artikler, anmeldelser og sjov underholdning til weekenden.
Læs SG AVISEN her: sgavisen.wordpress.com
 

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…