Nyt hold i ungdomsskolen skal ruste de unge i Egedal til et fritidsjob

Nyt hold i ungdomsskolen skal ruste de unge i Egedal til et fritidsjob

Ung Egedal og Vores Egedal har med opbakning fra Egedal Centerforening, Egedal Erhverv og Egedal Rotary Klub arbejdet på at skræddersy et ungdomsskolehold med titlen “Fritidsjob i Egedal”.

Et forløb der gerne skulle være vise sig at være attraktivt både for Egedals unge mennesker og for de lokale erhvervsdrivende der har ungarbejdere ansat.

Det er ikke alle unge, der føler sig trygge i at gå ud og søge et fritidsjob. Mange ved slet ikke helt hvad det indebærer og hvad der vil blive forventet. Det kan skabe negative oplevelser både for de unge og for virksomhederne. Det ønsker vi at lave om på!

De unge kan via Ung Egedal tilmelde sig et kursus, der gør dem bedre i stand til at varetage et fritidsjob – og dermed placere dem på en attraktiv hylde for de erhvervsdrivende, der skal bruge ungarbejdere.

Kurset indeholder bl.a. hygiejnebevis, undervisning i almindelig kundepleje, konfliktløsning, hvad man må og ikke må, vareopstilling, prioritering af opgaver, forventninger og introdukton til førstehjælp.

I dag mødtes Pernille fra Vores Egedal igen med Erik, Mikkel og Lars fra Ung Egedal for at komme videre i vores planlægning af et fantastisk forløb. “Jeg er vildt begejstret for konceptet – og håber at det vil blive modtaget positivt både blandt de unge og i Egedals erhvervsliv”.

Næste stop er at få styr på underviserne fra butikkerne i Egedal. Det er butikkerne og erhvervslivet i Egedal der ved hvad der skal til for at styrke de unges kompetencer inden de starter – og derfor giver det mening, at de bliver en del af undervisningen.

Læs mere om “Fritidsjob i Egedal” i holdbeskrivelsen her: Læs mere her: https://ungegedal.dk/SubjectClass.aspx?guid=9c704d11327b4742a332d37f109a5e05

Her er det også muligt at tilmelde sig. Tilmeldingen er åbnet!

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden