Nyt projekt sætter fokus på sund mad i dagplejen i Egedal

Nyt projekt sætter fokus på sund mad i dagplejen i Egedal

Egedal Kommune deltager i et nyt projekt finansieret af Novo Nordisk Fonden, der skal ruste dagplejere til at tilbyde børnene sund og varieret mad.

Skræddersyede kursusforløb og inspirerende kursusmateriale vil understøtte en opkvalificering af dagplejen, så personalet lettere kan udfylde deres vigtige rolle i forhold til at etablere sunde mad- og måltidsvaner hos børn allerede tidligt i livet.

Projektet starter op i dette efterår og indledes med en samskabende workshop med en udvalgt gruppe af kommunens dagplejere. På baggrund af workshoppen udvikles et målrettet kursusforløb, tilgængelige inspirationsmaterialer og et inkluderende forældrerettet initiativ. Kursusforløbet skal sammen med inspirationsmaterialet opkvalificere dagplejerne madfagligt og blandt andet imødekomme konkrete udfordringer i forhold til at kunne tilbyde mere varierede madtilbud og hermed fremme sunde mad- og måltidsvaner hos børnene. Projektet skal også hjælpe dagplejerne til at give forældrene inspiration til sundere mad i eget hjem.

Livslange, sunde mad- og måltidsvaner

Målet er på sigt at udbrede kommunes erfaringer til resten af landet med henblik på at klæde alle dagplejere i Danmark på til at kunne løfte deres betydningsfulde rolle for børns udvikling af livslange, sunde mad- og måltidsvaner.

Projektet er udviklet på baggrund af en omfattende forundersøgelse foretaget af Madkulturen, som blandt andet peger på, at dagplejerne har svært ved at omsætte viden om sund og varieret mad til børn i praksis og efterspørger målrettet opkvalificering, der kan ruste dem til opgaven, som samtidig tager hensyn til vilkårene i dagplejen. Det skal ses i lyset af, at børn får dækket mere end halvdelen af deres daglige energibehov i dagtilbuddet.

Projektet ”Sund mad- og måltidspraksis i dagplejen” er støttet af Novo Nordisk Fonden, og foregår i et samarbejde med Madkulturen, Slagelse Kommune, FOA og Rådet for Sund Mad.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…