Nyt projekt sætter fokus på sund mad i dagplejen i Egedal

Nyt projekt sætter fokus på sund mad i dagplejen i Egedal

Egedal Kommune deltager i et nyt projekt finansieret af Novo Nordisk Fonden, der skal ruste dagplejere til at tilbyde børnene sund og varieret mad.

Skræddersyede kursusforløb og inspirerende kursusmateriale vil understøtte en opkvalificering af dagplejen, så personalet lettere kan udfylde deres vigtige rolle i forhold til at etablere sunde mad- og måltidsvaner hos børn allerede tidligt i livet.

Projektet starter op i dette efterår og indledes med en samskabende workshop med en udvalgt gruppe af kommunens dagplejere. På baggrund af workshoppen udvikles et målrettet kursusforløb, tilgængelige inspirationsmaterialer og et inkluderende forældrerettet initiativ. Kursusforløbet skal sammen med inspirationsmaterialet opkvalificere dagplejerne madfagligt og blandt andet imødekomme konkrete udfordringer i forhold til at kunne tilbyde mere varierede madtilbud og hermed fremme sunde mad- og måltidsvaner hos børnene. Projektet skal også hjælpe dagplejerne til at give forældrene inspiration til sundere mad i eget hjem.

Livslange, sunde mad- og måltidsvaner

Målet er på sigt at udbrede kommunes erfaringer til resten af landet med henblik på at klæde alle dagplejere i Danmark på til at kunne løfte deres betydningsfulde rolle for børns udvikling af livslange, sunde mad- og måltidsvaner.

Projektet er udviklet på baggrund af en omfattende forundersøgelse foretaget af Madkulturen, som blandt andet peger på, at dagplejerne har svært ved at omsætte viden om sund og varieret mad til børn i praksis og efterspørger målrettet opkvalificering, der kan ruste dem til opgaven, som samtidig tager hensyn til vilkårene i dagplejen. Det skal ses i lyset af, at børn får dækket mere end halvdelen af deres daglige energibehov i dagtilbuddet.

Projektet ”Sund mad- og måltidspraksis i dagplejen” er støttet af Novo Nordisk Fonden, og foregår i et samarbejde med Madkulturen, Slagelse Kommune, FOA og Rådet for Sund Mad.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…