Nyt tiltag: BandStarter i Egedal skal give flere unge mod på musikken

Nyt tiltag: BandStarter i Egedal skal give flere unge mod på musikken

Hvordan får vi flere børn og unge til at deltage i kunstneriske aktiviteter som f.eks. musik, teater, billedkunst?

Egedal Musik- og Kulturskole samarbejder med Ballerup Musik- og Kulturskole og skal med støttekroner fra Slots- og Kulturstyrelsen udvikle og afprøve et nyt musikalsk mødested; BandStarter.

BandStarter: Fællesskab for alle

Et helt nyt tiltag har set dagens lys. Bandstarter er et musikværksted for alle med en professionel musiker/pædagog/producer som vært. Alle i alderen 15-21 år er velkomne til at komme forbi, hænge ud og få en snak om deres musikinteresse og få hjælp og inspiration til at komme videre med deres drømme.

De unge der deltager i Musikstarter-campen i uge 42, kan i Bandstarter mødes og dyrke musikken og fællesskabet, både før og efter selve campen. Bandstarter giver således de unge mulighed for at fortsætte kontakten og arbejde videre med konkrete musikprojekter efter Musikstarter.

BandStarter er også for unge, der ikke allerede bruger musikskolerne – eller har deltaget i MusikStarter: Kommunerne vil opsøge diverse subkulturer og undersøge om flere unge uden for institutionerne har lyst til at bruge det nye musikalske mødested; BandStarter.

Grib Engagementet

Ballerup Musik- og Kulturskole har sammen med Egedal Musik- og Kulturskole søgt og fået 160.000 støttekroner fra puljen ”Grib Engagementet” under Slots- og Kulturstyrelsen til projektet BandStarter. Projekterne i ”Grib Engagementet” skal;
– invitere børn/unge ind som aktive deltagere i kulturen,
– lade børn/unge skabe projekter og samtidsorienterede kulturelle og kunstneriske udtryk baseret på deltagernes egne historier, udtrykskraft og engagement i fællesskab med professionelle kunstnere.
– arbejde med kulturen og kunstens evne til at skabe positive forandringer hos den enkelte, i fællesskaberne, i skolen, i lokalmiljøet og i kommunen.

Vil du være med i BandStarter?
Mød os på Lærkeskolen i Musik3 hver onsdag frem til jul, kl 16-20.

Vil du vide mere om det åbne værksted: Morten.Lundsby@egekom.dk.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…