Nyt tiltag: BandStarter i Egedal skal give flere unge mod på musikken

Nyt tiltag: BandStarter i Egedal skal give flere unge mod på musikken

Hvordan får vi flere børn og unge til at deltage i kunstneriske aktiviteter som f.eks. musik, teater, billedkunst?

Egedal Musik- og Kulturskole samarbejder med Ballerup Musik- og Kulturskole og skal med støttekroner fra Slots- og Kulturstyrelsen udvikle og afprøve et nyt musikalsk mødested; BandStarter.

BandStarter: Fællesskab for alle

Et helt nyt tiltag har set dagens lys. Bandstarter er et musikværksted for alle med en professionel musiker/pædagog/producer som vært. Alle i alderen 15-21 år er velkomne til at komme forbi, hænge ud og få en snak om deres musikinteresse og få hjælp og inspiration til at komme videre med deres drømme.

De unge der deltager i Musikstarter-campen i uge 42, kan i Bandstarter mødes og dyrke musikken og fællesskabet, både før og efter selve campen. Bandstarter giver således de unge mulighed for at fortsætte kontakten og arbejde videre med konkrete musikprojekter efter Musikstarter.

BandStarter er også for unge, der ikke allerede bruger musikskolerne – eller har deltaget i MusikStarter: Kommunerne vil opsøge diverse subkulturer og undersøge om flere unge uden for institutionerne har lyst til at bruge det nye musikalske mødested; BandStarter.

Grib Engagementet

Ballerup Musik- og Kulturskole har sammen med Egedal Musik- og Kulturskole søgt og fået 160.000 støttekroner fra puljen ”Grib Engagementet” under Slots- og Kulturstyrelsen til projektet BandStarter. Projekterne i ”Grib Engagementet” skal;
– invitere børn/unge ind som aktive deltagere i kulturen,
– lade børn/unge skabe projekter og samtidsorienterede kulturelle og kunstneriske udtryk baseret på deltagernes egne historier, udtrykskraft og engagement i fællesskab med professionelle kunstnere.
– arbejde med kulturen og kunstens evne til at skabe positive forandringer hos den enkelte, i fællesskaberne, i skolen, i lokalmiljøet og i kommunen.

Vil du være med i BandStarter?
Mød os på Lærkeskolen i Musik3 hver onsdag frem til jul, kl 16-20.

Vil du vide mere om det åbne værksted: Morten.Lundsby@egekom.dk.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…