Nyt tiltag: Nye Egedal-borgere bydes velkommen med guidet bustur og velkomstpakke

Nyt tiltag: Nye Egedal-borgere bydes velkommen med guidet bustur og velkomstpakke

Et nyt tiltag for tilflyttere til kommunen med bl.a. velkomstbrev, -pakke og bustur, har set lyset. Det nye initiativ skal give tilflytterne et godt grundlag for at knytte sig til deres lokalområde og en mulighed for at blive en del af det unikke fællesskab på tværs af kommunens 17 bysamfund.

Siden årsskiftet er 1003 personer over 18 år flyttet til Egedal Kommune. De nye egedalborgere har nu alle modtaget et velkomstbrev fra borgmesteren i deres e-Boks med tilbud om bl.a. en bustur rundt til seværdigheder i deres nye kommune.

Borgmester Karsten Søndergaard fortæller om baggrunden for det nye initiativ: ”Fællesskabet er noget af det, som vi priser højt her i Egedal, fordi det er med til at skabe tryghed og samhørighed i hverdagen. Vores 17 unikke bysamfund er hver især bundet sammen af et helt specielt fællesskabforudsætning for at blive en del af det fællesskab, er at man bliver budt ordentligt velkommen. Derfor sender jeg nu en gang om måneden velkomstbreve ud til alle de borgere, der er flyttet til kommunen, hvor jeg fortæller lidt om mulighederne for at deltage og byde ind i fællesskabet.”

Den nye velkomstpakke består af en række elementer, der i sidste ende skal være med til at give de nye egedalborgere et solidt grundlag for en god tilknytning til lokalområdet og en oplevelse af at flytte til kommunen med verdens bedste hverdag. Tilflyttere til kommunen vil fremover blive modtaget med den lille velkomstpakke, som bl.a. indeholder en malebog over lokale attraktioner, en særlig Egedal-frøblanding til at plante i sit nye hjem og tilbud om at deltage på en bustur rundt til seværdigheder i kommunen, samme måned, som de flytter til kommunen.

Guidet bustur rundt i din nye kommune

Hvert halve år har nye egedalborgere mulighed for at deltage i en bustur rundt til en række af egedalborgernes yndlingssteder. Det giver en god fornemmelse af kommunen og mulighed for at mødes med andre, der også er flyttet til kommunen for nylig og blive en del af fællesskabet.
Grundet Corona kan busturen ikke gennemføres lige nu, men borgere, der er flyttet til kommunen siden 1. januar 2020 vil blive kontaktet, når det er muligt at tage af sted på forsvarlig vis.

Hent en velkomstpakke på biblioteket

Nye egedalborgere kan hente en lille velkomstpakke på det lokale bibliotek (en pr. husstand), der bl.a. indeholder en malebog over lokale seværdigheder og oplevelser samt en frøblanding (Egedal-blandingen) til at plante ud i haven eller altankassen (kommer til efteråret).

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

312437228 554284793363690 7565027038658924048 N

Den lille trold i Byparken i Ølstykke

Egedals egen trold gemmer sig i Byparken i Ølstykke. Han er ikke så stor, som de kæmpe trolde, som bliver ...
Veksø Kirke i Egedal Kommune

Veksø Kirke

Veksø Kirke er fra ca. 1150. Den er opført i teglsten og tilhuggede kampestenskvadrer. Først i 1860'erne blev kirken forlænget ...
Legeplads Roarsvej2 Scaled

Legeplads ved Roarsvej i Gl. Ølstykke

Legepladsen ligger bag Roarsvej i Ølstykke ud til et stisystem. Her er både rutsjebane, forhindringsbane, to dækgynger og en babygynge ...
Smorumgolf2

Smørum Golfbane

Hos Smørum Golfklub i Smørum finder du en række flotte og udfordrende golfbaner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub har i ...
Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...
Ve..buresØ.efterår.21.(22of26)

Baronen ved Buresø

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Baronen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fantastisk træskulptur, der ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…