Borgmester byder nytilflyttere velkommen

Borgmester byder nytilflyttere velkommen

Malebog, frø-blanding og billetter til kulturoplevelser er at finde i Egedal Kommunes velkomstpakke til nye borgere. Og nu bliver man også inviteret til velkomstmøde i Byrådssalen med borgmesteren selv og alle de andre nytilflyttere, og deres familier.

Et nyt tilbud om at komme med til “Velkomstmøde” skal give tilflyttere et godt grundlag for at knytte sig til deres lokalområde og en mulighed for at blive en del af fællesskabet på tværs af kommunens i alt 17 bysamfund.

Velkomstbrev, Velkomstmøde og Velkomstpakke

En gang om måneden sender Egedal Kommune et velkomstbrev fra borgmesteren ud til de borgere, der er flyttet til kommunen i løbet af måneden. Brevet lander i borgernes e-Boks og byder som noget nyt hele familien ind til et fælles “Velkomstmøde” i Byrådssalen på rådhuset med borgmesteren selv – når det passer ind i borgerens hverdag.

Brevet opfordrer til at komme og være med til velkomsten sammen med de andre nye, og høre om de mange gratis oplevelser og muligheder der i Egedal Kommune.

De nye borgere får også en lille velkomstpakke, som symbol på en god tilknytning til sit nye lokalområde.
Pakken indeholder lige nu en særlig Egedal-frøblanding, en malebog over lokale attraktioner, fribilletter til svømning, og forskellige aktuelle kulturoplevelser.

Har du brug for et en-til-en-møde er det altid muligt at booke et møde på borgmesterkontoret ved at skrive eller ringe til borgmestersekretariatet; Borgmestersekretariat@egekom.dk eller tlf. 72 59 62 27.

Læs mere på Egedal Kommunes hjemmeside:
https://www.egedalkommune.dk/nyheder/nyheder/2022/maj/vicky-inviterer-nytilflyttere-indenfor/