ØFC herreseniortrup: Opstart over forventning

ØFC herreseniortrup: Opstart over forventning

Efter en lang og dejlig vinterferie er fodboldspillerne i Ølstykkes seniorafdeling tilbage på kunstgræs.
Pausen har gavnet alle omkring holdet – Både spillerne, bænkevarmerne, vandbærerne og trænerteamet.

Af cheftrænerteamet Christoffer Støvring og Nicklas Engslev Hansen.

Vi har nu været i gang i et par uger og haft fire træningspas, hvor det primære fokus har været på boldomgang og en masse possessionspil. Her i opstarten tager vi træningen stille og roligt, så spillerne kan blive helt klar, og dermed undgå skader til forårssæsonen, hvor målet er at bygge ovenpå efterårets succes.

Hver tirsdag medbringer vi løbesko indtil, vi mener at grundformen er på plads igen. Enten bruger vi løbeskoene til en tur på skrædderbakken eller rundt omkring idrætsanlægget, eller også laver vi fysisk træning for at forberede kroppen på at skulle i gear igen.

Uden at nævne navne, så er der helt sikkert et par stykker på holdet, som ikke har rørt en finger siden vi gik på juleferie – Omvendt er der også nogen som er kommet tilbage i bedre og skarpere form, end da vi ønskede hinanden god jul. Uanset hvad, så skal vi nok få alle i form inden sæsonen starter i april.

Men som sagt starter vi stille og roligt på træningsbanen, da vi ikke mener at det nytter noget at kaste spillerne ud i timelange træninger med masser af hårde løb efter en lang pause.

I de første træningskampe forventer vi dermed ikke ret meget resultatmæssigt, men ser vi perioder af flot fodboldspil, og spil til store chancer, så er vi som udgangspunkt tilfredse. Selvom resultatet er forholdsvis underordnet, så skal vi dog ikke ud og have en kæmpe snitter, og vi går jo også altid efter at vinde uanset modstanderen, når vi er inde på banen.

Til årtiets første par træningspas har vi kunnet råde over samlet set omkring 20 spillere, og det store fremmøde vækker glæde hos os, da jo flere spillere der er til træning, jo sjovere bliver det også at være en del af seniortruppen – Både på træningsbanen og i omklædningsrummet.

Vi er dog desværre ramt af et par skader, så derfor har vi endnu ikke været 20 spillere på samme tid.

Spillet på træningsbanen har været over forventning. Normalt skal man lige lære at lege med kuglerne igen efter at have været i vinterhi, men det var som om at spillerne havde leget rigeligt med kuglerne henover vinteren. Der er god intensitet på, der bliver sat krav til hinanden, og det virker som om at der er stor fodboldglæde blandt alle spillerne i øjeblikket.

På lørdag skal vi endelig i kamp, og det bliver fantastisk at møde Hundested, som er en fodboldklub i kæmpemæssig fremgang. Deres seneste år har været opadgående, og de blev i sidste sæson hyldet i pausen af pokalfinalen i Parken, da de var den serieklub som havde klaret sig bedst i sidste sæsons pokalturnering. En sæson som samtidig udmærkede sig i oprykning fra serie 1 til sjællandsserien, hvor de på nuværende tidspunkt indtager en 4. Plads.Det er derfor et hold som ligger to rækker højere end os, og vi glæder os til at se hvordan vores forfatning og fodboldspil er imod sådan en modstander.

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Snedkeren er en af de tre landart kunstværker i Frank Jæger Land.

Snedkeren ved Bastrup Sø

Tag på opdagelse i vores lokalområde. "Snedkeren" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. Træskulpturen finder du ved shelterpladsen ...
Smorumgolf2

Smørum Golfbane

Hos Smørum Golfklub i Smørum finder du en række flotte og udfordrende golfbaner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub har i ...
20220418 103830

Forhindringsbane ved Stenløse Stadion

Trænger du til at få sved på panden og udfordre dig selv undervejs, så er forhindringsbanen i Stenløse værd at ...
Veksø Kirke i Egedal Kommune

Veksø Kirke

Veksø Kirke er fra ca. 1150. Den er opført i teglsten og tilhuggede kampestenskvadrer. Først i 1860'erne blev kirken forlænget ...
File5

Skenkelsø Sø

Her er plads til romantiske ture hånd i hånd, men også alene-ture med mulighed for at lade tankerne flyve. Jeg ...
20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…