ØFC-mandskabet leverede på hjemmebane

ØFC-mandskabet leverede på hjemmebane

Af cheftræner Kim Schrøder Hansen.

Mandskabet fra ØFC var meget opsatte på at levere på hjemmebane. Sidste hjemmekamp mod Slangerup var ingen tilfredse med, og det skulle der rettes op på. Sidste uges kamp, hvor ØFC spillede fremragende fodbold, dog uden at kunne sætte point på kontoen, skulle overføres til kampen mod Rudersdal FC.

ØFC satte sig på kampen fra start. Holdet stod godt i deres organisation og erobrede mange bolde. Efter erobring blev bolden behandlet med omtanke, og holdet var ligesom mod Bagsværd meget løbevillige. Det var dog tydeligt, at Rudersdal FC var af en helt anden kaliber, end de andre hold ØFC har mødt i denne sæson, og fusionsklubben ville også med en sejre kunne bringe sig på 1. pladsen.

Stillingen ved pausen var 0-0 men med ØFC med mest boldbesiddelse. Rudersdal FC Spillede i perioder fin fodbold, men kom ikke til de store chancer.

2. halvleg startede i højt tempo og efter 15 min. så begge hold trætte ud, hvilket var resultatet af en time med et kæmpe løbearbejde af alle spillere. Efter 17 min. af 2. halvleg kom forløsningen, da Mark Kronby på assist fra Chris Lorentzen i feltet og midt for mål sikkert sparkede bolden i mål. 1-0 til ØFC og det var nu ikke ufortjent. Inden da havde Chris Lorentzen og Stefan Jensen haft muligheder til at score, og tankerne gik hurtig hen på sidste uges kamp. MEN nu fik ØFC belønning for deres tålmodighed og vilje til at VILLE score. Efter scoringen, fik ØFC en periode i undertal, da Andreas Jensen fik en advarsel for alt for hårdt spil. Med en mand i overtal, fik Rudersdal FC tilkæmpet sig et overtal, og nu var det udeholdet der spillede bedst. Med godt forsvarsspil, og sikkert målmandsspil af Nicholas ”Gummi” Vestermann, som fik sæsondebut, fik ØFC kæmpet sig igennem perioden i undertal.

ØFC satte Kristoffer Arndal på banen i stedet for målscorer Kronby, og Kristoffer som i øvrigt er den 5. debutant i dette efterår, var tæt på at score fra en spids vinkel, da han kom først på en returbold fra Rudersdals målmand. Scoringen udeblev, og ØFC mandskabet vandt 1-0 over et rigtig godt fodboldhold fra FC Rudersdal.

ØFC senior 1 vs FC Rudersdal lørdag den 8. september 2018 kl. 12:00 Scan-Group Ølstykke Stadion: 1-0.

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

20240307 150531 (1)

Tjek-ind / Tjek-ud af Søren Nellemann

Tjek-ind / Tjek-ud af Søren Nellemann finder du på pladsen ved Ølstykke Station. Jeg elsker de finurlige figurer, som Søren ...
20220418 103830

Forhindringsbane ved Stenløse Stadion

Trænger du til at få sved på panden og udfordre dig selv undervejs, så er forhindringsbanen i Stenløse værd at ...
Ve..buresØ.efterår.21.(22of26)

Baronen ved Buresø

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Baronen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fantastisk træskulptur, der ...
File5

Skenkelsø Sø

Her er plads til romantiske ture hånd i hånd, men også alene-ture med mulighed for at lade tankerne flyve. Jeg ...
394634462 766954362110944 4124268210695860463 N

Fitness-skulpturerne på skolestien mellem Ganløse Skole & Slagslunde

Fitness-skulpturerne af Hr. og Fr. Danmark finder du på skolestien mellem Ganløse Skole og Slagslunde. Fitnessskulpturerne inviterer dig til leg ...
20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…