ØFC-mandskabet leverede på hjemmebane

Af cheftræner Kim Schrøder Hansen.

Mandskabet fra ØFC var meget opsatte på at levere på hjemmebane. Sidste hjemmekamp mod Slangerup var ingen tilfredse med, og det skulle der rettes op på. Sidste uges kamp, hvor ØFC spillede fremragende fodbold, dog uden at kunne sætte point på kontoen, skulle overføres til kampen mod Rudersdal FC.

ØFC satte sig på kampen fra start. Holdet stod godt i deres organisation og erobrede mange bolde. Efter erobring blev bolden behandlet med omtanke, og holdet var ligesom mod Bagsværd meget løbevillige. Det var dog tydeligt, at Rudersdal FC var af en helt anden kaliber, end de andre hold ØFC har mødt i denne sæson, og fusionsklubben ville også med en sejre kunne bringe sig på 1. pladsen.

Stillingen ved pausen var 0-0 men med ØFC med mest boldbesiddelse. Rudersdal FC Spillede i perioder fin fodbold, men kom ikke til de store chancer.

2. halvleg startede i højt tempo og efter 15 min. så begge hold trætte ud, hvilket var resultatet af en time med et kæmpe løbearbejde af alle spillere. Efter 17 min. af 2. halvleg kom forløsningen, da Mark Kronby på assist fra Chris Lorentzen i feltet og midt for mål sikkert sparkede bolden i mål. 1-0 til ØFC og det var nu ikke ufortjent. Inden da havde Chris Lorentzen og Stefan Jensen haft muligheder til at score, og tankerne gik hurtig hen på sidste uges kamp. MEN nu fik ØFC belønning for deres tålmodighed og vilje til at VILLE score. Efter scoringen, fik ØFC en periode i undertal, da Andreas Jensen fik en advarsel for alt for hårdt spil. Med en mand i overtal, fik Rudersdal FC tilkæmpet sig et overtal, og nu var det udeholdet der spillede bedst. Med godt forsvarsspil, og sikkert målmandsspil af Nicholas ”Gummi” Vestermann, som fik sæsondebut, fik ØFC kæmpet sig igennem perioden i undertal.

ØFC satte Kristoffer Arndal på banen i stedet for målscorer Kronby, og Kristoffer som i øvrigt er den 5. debutant i dette efterår, var tæt på at score fra en spids vinkel, da han kom først på en returbold fra Rudersdals målmand. Scoringen udeblev, og ØFC mandskabet vandt 1-0 over et rigtig godt fodboldhold fra FC Rudersdal.

ØFC senior 1 vs FC Rudersdal lørdag den 8. september 2018 kl. 12:00 Scan-Group Ølstykke Stadion: 1-0.