Målscorer til 4-2 ØFC's nr. 5 Rasmus Lander. Sponsor: Carlsberg. Foto: Claus Birch, clausbirch.dk.

ØFC: Surt nederlag på 4-3 i silende regn i Herlev

Det var desværre nok ikke regnens skyld, at ØFC senior 1 i lørdagens kamp ude mod B1973, Herlev, måtte tage hjem med et 4-3 nederlag. Det var bare kendsgerningen og et resultat af manglende parathed i kampens start.

Efter 34 minutters spil, var ØFC bagud 4-0. Det var ikke et resultat af spil og chancer. Der kunne lige så godt have stået 4-4. Men manglende parathed i begge felter var forskellen. ØFC fik inden pausen reduceret ved Patrick Kongsted, som fik scoret på straffe begået mod Daniel Pauk.

I anden halvleg var udstrålingen på plads. ØFC var aggressive og sad godt i presset. Fejl procenten med bolden var bedre end i første halvleg, og ØFC kom til mange muligheder foran Herlev’s mål. Til tider var Herlev målmand på overarbejde for at forhindre yderligere scoringer. Presset på Herlev’s mål gav scoringer først ved Rasmus Leander og derefter Mark Kronby. Der blev også scoret til 4-4 i kampens døende minutter af Patrick Kongsted, men målet blev korrekt annulleret for offside.

Kampens spiller ØFC’s nr. 13 Alexander “Kadi” Kadijevic – en travl dag i forsvaret. Foto: Claus Birch, clausbirch.dk.

Cheftræner Kim Schrøder Hansen var efter kampen egentlig generelt tilfreds med spillet. Men den enkelte spillers tilstedeværelse var ALT for ustabil og svingende. Når vi ikke er tilstede rent mentalt alle mand, er bundniveauet for lavt. Igen kan vi se tilbage på en kamp og komme med undskyldninger for, hvad vi bare skulle have gjort anderledes. Ingen bliver bedre ved at være bagkloge. Vi kan kun arbejde målrettet videre, og det gør de fleste også. Alle på og omkring holdet var efter kampen enige om, at indsatsen set over hele kampen ikke var tilfredsstillende. Indsatsen var alt for ustabil. Isoleret set var anden halvleg dog godkendt. Nu glæder vi os til næste weekend, hvor får mulighed for at viske tavlen ren og levere en godkendt indsats hjemme i Ølstykke.

Kampens spiller blev Alexander ”Kadi” Kadijevic, som havde en travl dag i forsvaret.